Google Analytics beheren en configureren

Beheer en configureer accounts, property's en weergaven.

Klik op Beheerder om uw accounts, property's en weergaven te beheren en te configureren.

Een account is het hoogste beheerniveau in Analytics en u kunt meerdere accounts hebben. Een account bevat een of meer property's. Elke property vertegenwoordigt doorgaans een specifieke website of mobiele app. Property's bevatten dataweergaven. Dit zijn subsets met rapportagegegevens voor de property.

Er zijn drie kolommen: ACCOUNT, PROPERTY en WEERGAVE. In het dropdownmenu boven aan elke kolom kunt u het volgende doen:

• het account, de property en de weergave kiezen, of
  • een nieuw account, nieuwe property of nieuwe weergave maken.

Gebruik de links in elke kolom om het account, de property of de weergave die u heeft gekozen, te configureren.

Klik bijvoorbeeld op Gebruikersbeheer in de kolom ACCOUNT om gebruikers aan uw geselecteerde account toe te voegen. Als u gebruikers aan een property wilt toevoegen, klikt u op Gebruikersbeheer in de kolom PROPERTY. Als u doelen aan een weergave wilt toevoegen, klikt u op Doelen in de kolom WEERGAVE.

Meer informatie over accounts, property's en weergaven