Administrer og konfigurer Analytics

Administrer og konfigurer konti, ejendomme og visninger.

Klik på Administrator for at administrere og konfigurere dine konti, ejendomme og visninger.

En konto er det højeste organisationsniveau, og du kan have en eller flere konti i Analytics. En konto indeholder en eller flere ejendomme. En ejendom repræsenterer typisk et bestemt website eller en mobilapp. Ejendomme indeholder visninger, som er delmængder af rapporteringsdataene for ejendommen.

Der er tre kolonner: KONTO, EJENDOM og VISNING. Brug rullemenuen øverst i den enkelte kolonne til at:

• Vælge den ønskede konto, ejendom og visning, eller
  • Oprette en ny konto, ejendom eller visning.

Du bruger linkene i den enkelte kolonne til at konfigurere den valgte konto, ejendom eller visning.

Klik f.eks. på Brugeradministration i kolonnen KONTO for at føje brugere til din valgte konto. Du føjer brugere til en ejendom ved at klikke på Brugeradministration i kolonnen EJENDOM. Du føjer mål til en visning ved at klikke på Mål i kolonnen VISNING.

Få flere oplysninger om konti, ejendomme og visninger