Reports

[GA4] Informe de visió general de la retenció

L'informe de visió general de la retenció resumeix la capacitat del vostre lloc web o de la vostra aplicació de retenir usuaris, incloent-hi la quantitat mitjana de temps que els usuaris han passat interaccionant amb el vostre lloc web o aplicació després de la seva adquisició inicial, i el percentatge d'usuaris que tornen cada dia durant els 42 primers dies.

L'informe es mostra a l'esquerra de la col·lecció Cicle de vida. No veureu l'informe a la col·lecció Objectius de negoci de manera predeterminada, però un editor o administrador pot afegir-lo al menú de navegació de l'esquerra.

Veure l'informe

1. Al menú de l'esquerra, selecciona Informes Informes.
  2. A l'esquerra, feu clic a Retenció a la col·lecció Cicle de vida.

Targetes de resum predefinides

L'informe de visió general de la retenció inclou les targetes de resum següents de manera predeterminada. Els administradors i els editors poden canviar les targetes, de manera que és possible que en vegeu unes altres.

Usuaris nous i Usuaris recurrents

Usuaris nous mostra el nombre d'usuaris que han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació per primera vegada. El valor de la pestanya mostra el nombre total d'usuaris nous durant el període de temps especificat, mentre que els punts de dades concrets mostren el nombre d'usuaris nous d'aquell dia.

Usuaris recurrents mostra el nombre d'usuaris que ja havien visitat, almenys una vegada abans, el vostre lloc web o la vostra aplicació. El valor de la pestanya mostra el nombre total d'usuaris recurrents durant el període de temps especificat, mentre que els punts de dades concrets mostren el nombre d'usuaris recurrents d'aquell dia.

Retenció dels usuaris per cohort

Gràfic de retenció dels usuaris per gràfic de cohort amb un punt de dades per al 29 d'agost.

Retenció dels usuaris per cohort mostra fins a quin punt el vostre lloc web o aplicació aconsegueixen retenir els usuaris per cohort. Una cohort és una col·lecció d'usuaris agrupats per determinats criteris. En aquest cas, la cohort és el dia en què es va adquirir l'usuari.

El gràfic inclou fins a tres línies, una per cada cohort. Les línies "Dia 1", "Dia 7" i "Dia 30" mostren el temps mitjà que han passat al vostre lloc web o aplicació 1, 7 i 30 dies després del dia en què es van adquirir inicialment.

Per exemple, quatre usuaris visiten el vostre lloc web l'1 d'octubre. A dia 2 d'octubre, hi han tornat tres usuaris i, per tant, la línia "Dia 1" de l'1 d'octubre serà del 75%. A dia 8 d'octubre, hi han tornat dos usuaris i, per tant, la línia "Dia 7" de l'1 d'octubre serà del 50%. A dia 31 d'octubre, hi ha tornat un usuari i, per tant, la línia "Dia 30" de l'1 d'octubre serà del 25%.

El gràfic anterior mostra que, a dia 30 d'agost, han tornat al lloc web el 5,8% dels usuaris i, a dia 5 de setembre, el 0%. Les dades d'aquest gràfic suggereixen que el lloc web o l'aplicació no aconsegueix retenir els usuaris.

Implicació dels usuaris per cohort

Gràfic d'implicació dels usuaris per cohort amb un punt de dades per al 29 d'agost.

Implicació dels usuaris per cohort mostra la quantitat mitjana de temps que els usuaris han passat interaccionant amb el vostre lloc web o aplicació després de la seva adquisició inicial. En aquest cas, la cohort és el dia en què es va adquirir l'usuari.

El gràfic inclou fins a tres línies, una per cada cohort. Les línies "Dia 1", "Dia 7" i "Dia 30" mostren el temps mitjà que han passat al vostre lloc web o aplicació 1, 7 i 30 dies després del dia en què es van adquirir inicialment.

Per exemple, el gràfic anterior mostra que, a dia 29 d'agost, els usuaris han passat una mitjana d'1 minut i 47 segons al lloc web. També mostra que, a dia 5 de setembre, els usuaris han passat 0 minuts i 00 segons de mitjana al lloc web. Les dades d'aquest gràfic suggereixen que el lloc web no aconsegueix retenir els usuaris. Si els usuaris trobessin que el lloc web és més útil al llarg del temps, veuríeu un augment de la implicació 7 dies més tard.

Retenció dels usuaris

La retenció d'usuaris mostra el percentatge d'usuaris que tornen cada dia durant els 42 primers dies. El gràfic comença amb una retenció d'usuaris del 100% quan tots els usuaris visiten el lloc web per primera vegada. A partir del primer dia, es redueix a mesura que el nombre d'usuaris baixa.

Implicació dels usuaris

Implicació dels usuaris mostra el temps d'implicació mitjà dels usuaris que tornen durant els 42 primers dies. Al temps d'implicació mitjà només s'hi inclouen els usuaris recurrents.

Valor del temps de vida

Valor del temps de vida mostra els ingressos mitjans generats pels usuaris nous durant els 120 primers dies. El gràfic us pot ajudar a determinar el valor dels usuaris en funció dels ingressos addicionals que genereu. Per exemple, un usuari compra una samarreta i, la setmana següent, uns pantalons. El valor del temps de vida (LTV) inclou totes dues compres, cosa que indica l'èxit general de l'adquisició.