[GA4] Identitat per als informes

Informació sobre com Google Analytics mesura els usuaris en diferents dispositius i plataformes

Un sol client sovint interacciona amb la vostra empresa mitjançant dispositius i plataformes diferents. Per exemple, pot ser que algú navegui pels vostres productes des d'una Pixel Tablet a l'hora d'esmorzar, faci més recerca utilitzant el navegador del seu ordinador de la feina a l'hora de dinar i faci una compra des del seu iPhone després de sopar. Tot i que cadascuna d'aquestes activitats és una sessió independent, Google Analytics 4 pot utilitzar quatre mètodes diferents per unificar-les en un únic recorregut de l'usuari multidispositiu:

• User-ID
  • Identificador de dispositiu
  • Modelització

Analytics crea un recorregut d'usuari únic a partir de totes les dades associades a la mateixa identitat. Com que aquests espais d'identitat s'utilitzen en tots els informes, us permeten desduplicar els usuaris i tenir una visió més unificada i completa de la seva relació amb la vostra empresa.

Espais d'identitat

En conjunt, els identificadors que s'indiquen més amunt s'anomenen espais d'identitat i els espais d'identitat que utilitza la vostra propietat d'Analytics s'anomenen identitat per als informes.

User-ID

Si creeu els vostres propis identificadors persistents per als usuaris que han iniciat la sessió, podeu fer-los servir per mesurar els recorreguts dels usuaris quan utilitzen diversos dispositius. Per utilitzar aquest espai d'identitat, heu d'assignar identificadors als usuaris de manera coherent i incloure'ls a les dades que envieu a Analytics. User-ID és l'espai d'identitat més precís perquè fa servir les dades que recolliu per identificar els usuaris.

Obteniu informació sobre com podeu implementar User-ID.

Identificador de dispositiu

Analytics també pot fer servir l'identificador de dispositiu com a espai d'identitat. Als llocs web, l'identificador de dispositiu obté el seu valor de l'identificador de client. A les aplicacions, l'identificador de dispositiu és l'identificador d'instància d'aplicació.

Modelització

Quan els usuaris rebutgen identificadors d'Analytics com ara galetes, les dades de comportament d'aquests usuaris no estan disponibles. Analytics omple aquest buit amb les dades d'usuaris similars que accepten galetes de la mateixa propietat per modelitzar el comportament dels usuaris que rebutgen galetes. Més informació

Com determina Analytics la identitat per als informes

Analytics determina la identitat per als informes en funció dels espais d'identitat que decidiu recollir i dels que feu que estiguin disponibles mitjançant les opcions següents.

Opcions d'identitat per als informes

• Combinat: per User-ID, identificador de dispositiu i, després, modelització. Fa servir l'identificador d'usuari si es recull. Si no hi ha informació de User-ID disponible, Analytics fa servir l'identificador de dispositiu. Si no hi ha cap identificador disponible, Analytics utilitza la modelització.
  • Observat: per User-ID i, després, identificador de dispositiu. Fa servir l'identificador d'usuari si es recull. Si no hi ha informació de User-ID disponible, Analytics fa servir l'identificador de dispositiu.
  • Basat en el dispositiu: només fa servir l'identificador de dispositiu i ignora tota la resta d'identificadors que es recullen.

Per treure el màxim profit de les dues primeres opcions, heu de recollir identificadors d'usuari. A més, la propietat ha de tenir prou activitat dels usuaris que hagin iniciat la sessió per ofuscar la seva identitat de manera adequada. Com a conseqüència, els informes estan subjectes als llindars de dades.

Nota: l'opció que trieu no afecta la recollida ni el tractament de les dades. Podeu canviar d'una opció a l'altra sempre que vulgueu sense que això repercuteixi en les dades de manera permanent.

Establir la identitat per als informes de la vostra propietat

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Identitat per als informes.
  2. Seleccioneu la identitat per als informes que vulgueu utilitzar.
  3. Feu clic a Desa.