Com s'emmagatzemen i es mostren les dades

[GA4] Exploracions sense mostrejar per a Google Analytics 360

Explorar les dades sense mostrejar per augmentar la precisió dels resultats

Els usuaris de Google Analytics 360 poden sol·licitar dades sense mostrejar per crear exploracions que incloguin fins a 15.000 milions d'esdeveniments. Això fa que l'exploració sigui més precisa i permet revelar estadístiques que no són visibles a les exploracions estàndard.

Contingut d'aquest article:

Sol·licitar una exploració sense mostrejar

Per executar sol·licituds sense mostrejar, heu de tenir permisos d'analista o superiors en una propietat. Contacteu amb l'administrador de Google Analytics si teniu preguntes sobre el vostre nivell de permisos.

Nota: les exploracions sense mostrejar només estan disponibles a Google Analytics 360 per a propietats de GA4. A més, per sol·licitar dades sense mostrejar, cal que s'hagin mostrejat els resultats de l'exploració actual. Finalment, les dades sense mostrejar només estan disponibles per a les tècniques compatibles. Consulteu la secció sobre límits que hi ha més avall.
  1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de navegació de l'esquerra, seleccioneu Explora.
  3. Creeu una exploració o editeu-ne una d'existent.
  4. Configureu l'exploració per trobar les estadístiques que cerqueu.
  5. Quan hàgiu acabat de configurar l'exploració, a la part superior dreta, feu clic a Qualitat de les dades.
    CONSELL: la icona de qualitat de les dades és de color vermell o groc si els resultats s'han mostrejat, i de color verd si no s'han mostrejat.
  6. Feu clic a Sol·licita resultats sense mostrejar.
  7. Feu clic a Continua.
    NOTA: heu de tenir testimonis suficients perquè la propietat executi la sol·licitud.

Quadre de diàleg Sol·licita resultats sense mostrejar, amb la quota disponible i el nombre de testimonis necessaris per a la sol·licitud.

Què passa a continuació

Quan sol·liciteu una exploració sense mostrejar, s'obrirà una pestanya nova en què es mostraran els resultats sense mostrejar. Quan la sol·licitud de resultats sense mostrejar s'hagi completat, rebreu un correu electrònic amb un enllaç a aquesta pestanya. També podeu actualitzar la pàgina per veure les dades d'aquesta pestanya nova quan estiguin a punt.

Les sol·licituds de resultats sense mostrejar solen tardar menys de 30 minuts, però el procés es pot allargar segons la demanda total de tots els usuaris del sistema.

Correu electrònic de "Resultats sense mostrejar a punt" que mostra les metadades de la sol·licitud i el botó "Mostra el resultat".

Testimonis

Per sol·licitar una exploració sense mostrejar, haureu de gastar "testimonis":

• Cada propietat de GA4 a Google Analytics 360 té una quota diària de 300 testimonis per propietat, que comparteixen tots els usuaris de la propietat.
  • Aquests testimonis permeten que la propietat consulti fins a 15.000 milions d'esdeveniments en total al dia, en qualsevol nombre d'exploracions.
  • La quota es restableix a la mitjanit (hora del Pacífic).

Quan sol·liciteu una exploració sense mostrejar, veureu la quota restant (arrodonida a la baixa als 100 més propers) i la quantitat aproximada de testimonis necessaris per a la sol·licitud.

Podeu tenir tantes sol·licituds pendents com permeti la quota de la vostra propietat. Cada sol·licitud es processa de manera independent.

CONSELL: si teniu menys quota del que esperàveu, d'acord amb l'ús que n'heu fet, és probable que altres usuaris de la propietat hagin gastat alguns testimonis. Com que les exploracions amb resultats sense mostrejar es comparteixen amb tots els usuaris de la propietat, és possible que pugueu veure quins usuaris estan executant aquestes sol·licituds consultant la llista d'exploracions compartides a la pàgina d'inici d'Exploracions.
NOTA: no es pot ajustar el nombre de testimonis que s'utilitzen per limitar la quantitat que fa servir una sol·licitud determinada. Per exemple, si la sol·licitud ha de tornar 10.000 milions d'esdeveniments, però només us queden prou testimonis per tornar-ne 9.000 milions, no podeu sol·licitar només els 9.000 milions de resultats. Podeu provar d'ajustar l'interval de dates de l'exploració per reduir el nombre d'esdeveniments sol·licitats. En cas contrari, haureu d'esperar fins que la quota s'actualitzi per enviar la sol·licitud.

Utilitzar exploracions sense mostrejar: exemple

Suposem que voleu explorar les dades de 6 mesos, però cada mes conté més de 1.000 milions d'esdeveniments i la totalitat de les dades dels 6 mesos supera els 50.000 milions d'esdeveniments. A fi de solucionar-ho, podeu crear pestanyes independents de dades sense mostrejar per a cada mes.

Comenceu amb una exploració original a la pestanya 1, definiu com a data el mes de gener i sol·liciteu els resultats sense mostrejar per a aquesta exploració. Repetiu el procés amb cada mes del qual vulgueu veure el resultat; canvieu només el mes a fi d'obtenir un resultat sense mostrejar per a cada mes sol·licitat.

Diferències entre les exploracions estàndard i sense mostrejar

Les exploracions estàndard (és a dir, els resultats predeterminats que veieu en utilitzar la secció Exploracions) poden estar mostrejades o no, en funció de la quantitat de dades que suposi la consulta.

Les exploracions a les propietats de Google Analytics 360 que se sol·liciten explícitament sense mostrejar presenten algunes diferències importants respecte de les exploracions estàndard:

Les exploracions sense mostrejar no són en temps real

A diferència de les exploracions estàndard, que mostren els resultats al cap d'uns quants segons, heu d'esperar a rebre un correu electrònic en què s'indicarà que els resultats sense mostrejar estan a punt.

Les exploracions sense mostrejar són només de lectura

No podeu editar les exploracions sense mostrejar. Un cop n'hàgiu sol·licitat una, no podreu editar ni canviar les dimensions o les mètriques, modificar la visualització, afegir o treure filtres, crear segments o públics a partir de les dades ni canviar l'interval de dates, entre altres coses. Tanmateix, sí que podreu canviar el nom de l'exploració i de qualsevol de les pestanyes, així com afegir-ne de noves.

Les exploracions sense mostrejar són instantànies de les dades

Les exploracions sense mostrejar són estàtiques: les dades no canvien amb el temps ni a causa dels canvis que feu a la propietat. Per exemple, l'exploració no es veurà afectada si se sol·licita la supressió de dades, s'afegeixen mètriques i dimensions personalitzades noves, es modifiquen esdeveniments, etc.

Les exploracions sense mostrejar són temporals

Les pestanyes de resultats sense mostrejar se suprimeixen automàticament 50 dies després d'haver-les sol·licitat. Per conservar aquestes dades, podeu exportar-les a un dels formats admesos (Fulls de càlcul de Google, CSV, PDF, etc.).

Les exploracions sense mostrejar es comparteixen amb la propietat

Si sol·liciteu resultats sense mostrejar en una exploració privada, l'exploració es compartirà amb la propietat. Per fer que l'exploració torni a ser privada, suprimiu la pestanya de resultats sense mostrejar i marqueu l'anàlisi com a no compartida.

Límits de les exploracions sense mostrejar

• Les exploracions sense mostrejar són una funció exclusiva de Google Analytics 360.
  • Les exploracions sense mostrejar només estan disponibles si la consulta ha de tornar més de 1.000 milions d'esdeveniments. Les propietats de GA360 ja poden consultar fins a 1.000 milions d'esdeveniments sense mostrejar.
  • Només podeu sol·licitar resultats sense mostrejar si els resultats actuals estan mostrejats.
  • A les exploracions es poden afegir 10 pestanyes com a màxim. Si en una exploració ja n'hi ha 10, haureu de suprimir-ne una per poder sol·licitar els resultats de l'exploració sense mostrejar.
  • Cada propietat pot sol·licitar un màxim de 15.000 milions d'esdeveniments al dia.
  • La tècnica de temps de vida de l'usuari no admet exploracions sense mostrejar.