[UA→GA4] Funksjoner knyttet til Universal Analytics-rapporteringsvisninger i Google Analytics 4-områder

I tabellen nedenfor lister vi opp – side om side – de ulike funksjonene og konfigurasjonene som er forbundet med rapporteringsvisninger i Universal Analytics, og de samme eller tilsvarende funksjonene og konfigurasjonene i Google Analytics 4-områder.

I noen tilfeller er innstillingene flyttet fra rapporteringsvisningsnivå i Universal Analytics til områdenivå i Google Analytics 4-områder. I andre tilfeller har vi lansert lignende og enda bedre funksjoner, men det kan også hende at det per nå er enkelte funksjoner som ikke har tilsvarende funksjoner i Google Analytics 4-områder.

Du finner linker til dokumentasjonen om hver Analytics-versjon eller til stedet i Analytics-grensesnittet der du finner de samme innstillingene.

Funksjoner relatert til rapporteringsvisninger i Universal Analytics Samme/lignende funksjoner i Google Analytics 4
Nettadresse: innstillingene for rapporteringsvisninger Nettadresse: innstillingene for nettdatastrømmer
Tidssone: innstillingene for rapporteringsvisninger Tidssone: områdeinnstillingene
Standardside: innstillingene for rapporteringsvisninger Ikke noe alternativ
Utelat søkeparametere for nettadresser: innstillingene for rapporteringsvisninger Ikke noe alternativ
Valuta: innstillingene for rapporteringsvisninger Valuta: områdeinnstillingene
Robotfiltrering: innstillingene for rapporteringsvisninger Robotfiltrering: ekskludering av robottrafikk
Innstillinger for modellering > Slå på databaserte modeller (bare 360) Attribusjonsmodellering
Innstillinger for Nettstedsøk Send en search-hendelse (søkehendelse) hver gang en bruker søker etter noe på nettstedet.

Brukeradministrering for rapporteringsvisninger

Legg til, endre og slett brukere og brukergrupper

Brukertillatelser

Ettersom Google Analytics 4-områder ikke omfatter rapporteringsvisninger, håndteres brukertilgang og -tillatelser på konto- og områdenivå.

Legg til, endre og slett brukere og brukergrupper

Brukertillatelser

Mål

Merk hendelser som konverteringer

Konverteringshendelser defineres for området, mens i Universal Analytics defineres mål på rapporteringsvisningsnivå.

Innholdsgruppering

Ikke noe alternativ i brukergrensesnittet

Bruk målingskode

Filtre

Datafiltre

• Opprett inkluderings- og ekskluderingsfiltre for intern trafikk og utviklertrafikk.

Endring av hendelser og egendefinerte hendelser

• Endre hendelsesnavn og -parametere.

Identifiser uønskede henvisninger

• Ta bare med de ønskede henvisningene.

Opprett underområder (bare i 360)

• Opprett helfunksjonelle områder som er undersett av dataene i 360-områdene dine.
Standard kanalgruppering Standard kanalgruppering
Administrer merkevaretermer Ikke noe alternativ
Konfigurering av netthandel

Du trenger ikke å slå på rapportering om netthandel i brukergrensesnittet. Du får som standard rapporter om inntektsgenerering som en del av Livssyklus-samlingen i navigasjonspanelet til venstre.

Implementer hendelser knyttet til netthandel via målingskoden

Anslåtte beregninger Ikke noe alternativ
Segmenter

Sammenligninger i rapporter

Segmenter i Utforsk

Annoteringer Ikke noe alternativ
Egendefinerte kanalgrupperinger Egendefinerte kanalgrupper
Egendefinerte varsler Tilpasset statistikk
Planlagte e-poster

Ikke noe alternativ

En alternativ tilnærming er å sende planlagte e-poster med Looker Studio-rapporter.

Del elementer Ikke noe alternativ