[UA→GA4] Funcions relacionades amb les visualitzacions de Universal Analytics a les propietats de Google Analytics 4

La taula següent mostra una llista que relaciona les configuracions i funcions associades a les visualitzacions d'informes de Universal Analytics amb les configuracions i funcions equivalents o semblants de les propietats de Google Analytics 4.

En alguns casos, la configuració s'ha mogut des de la configuració de visualització de Universal Analytics fins a la configuració de propietat de les propietats de Google Analytics 4. En altres casos, s'han introduït funcions semblants millorades o bé actualment no hi ha cap funció anàloga a les propietats de Google Analytics 4.

Es proporcionen enllaços a la documentació de cada versió d'Analytics o a la ubicació dins de la interfície d'Analytics on podeu trobar la configuració equivalent.

Funcions relacionades amb les visualitzacions de Universal Analytics Funcions equivalents o semblants a Google Analytics 4
URL del lloc web: configuració de la visualització URL del lloc web: configuració del flux de dades web
Zona horària: configuració de la visualització Zona horària: configuració de la propietat
Pàgina predeterminada: configuració de la visualització Cap opció
Exclou els paràmetres de consulta de l'URL: configuració de la visualització Cap opció
Moneda: configuració de la visualització Moneda: configuració de la propietat
Filtratge de bots: configuració de la visualització Filtratge de bots: exclusió del trànsit de bots
Configuració de la modelització > Activa els models basats en dades (només a 360) Modelització d'atribució
Configuració de Cerques al lloc web Envieu un esdeveniment search cada vegada que un usuari faci una cerca al lloc web.

Gestió d'usuaris per a les visualitzacions

Afegir, editar i suprimir usuaris i grups d'usuaris

Permisos d'usuari

Com que les propietats de Google Analytics 4 no inclouen visualitzacions, l'accés i els permisos dels usuaris es gestionen als nivells de compte i de propietat.

Afegir, editar i suprimir usuaris i grups d'usuaris

Permisos d'usuari

Objectius

Marcar esdeveniments com a conversions

Els esdeveniments de conversió es defineixen per a la propietat, mentre que a Universal Analytics els objectius es defineixen al nivell de visualització.

Agrupació de contingut

No hi ha cap opció a la interfície d'usuari.

Utilitzar codi de mesurament

Filtres

Filtres de dades

• Creeu filtres d'inclusió o d'exclusió per al trànsit dels desenvolupadors o l'intern.

Modificacions d'esdeveniments i esdeveniments personalitzats

• Modifiqueu els noms i els paràmetres dels esdeveniments.

Identificar referències no desitjades

• Incloeu només les referències que voleu.

Crear subpropietats (només a 360)

• Creeu propietats completament funcionals que siguin subconjunts de les dades de les propietats de 360.
Agrupació de canals predeterminada Agrupació de canals predeterminada
Gestionar els termes de marca Cap opció
Configuració del comerç electrònic

No cal activar els informes de comerç electrònic a la interfície d'usuari. Els informes de monetització es proporcionen de manera predeterminada com a part de la col·lecció Cicle de vida que hi ha al menú de navegació de l'esquerra.

Implementar esdeveniments de comerç electrònic mitjançant codi de mesurament

Mètriques calculades Cap opció
Segments

Comparacions als informes

Segments a Explora

Anotacions Cap opció
Agrupacions de canals personalitzades Grups de canals personalitzats
Alertes personalitzades Estadístiques personalitzades
Correu electrònic programat

Cap opció

Una alternativa és enviar correus electrònics programats d'informes de Looker Studio.

Compartir elements Cap opció