[GA4] Integration af Salesforce Marketing Cloud-rapportering

Integrationen mellem Google Analytics 4-ejendomme og Salesforce Marketing Cloud giver dig mulighed for at se data for Analytics-kampagner, -brug og -indhold i Salesforce.

Link Google Analytics 4 til Marketing Cloud

Påkrævede tilladelser

Administratortilladelse til Marketing Cloud. Rollen Redaktør til Google Analytics 4-ejendom.

Opret linket

Du opretter linket i Marketing Cloud.

Se Salesforce-vejledningen om, hvordan du opretter et link til dit website.

Se vejledningen til oprettelse af et link til din app i Salesforce.

Relaterede ressourcer

Datastyring og -analyse i Marketing Cloud: Google Analytics-sporing