Analytics Direktevisning og nettadresser med spesialtegn

Analytics Direktevisning bruker alternativet Nettadressen til nettstedet i visningen for å identifisere siden på nettstedet der rapporten for Analytics Direktevisning starter. Hvis nettadressen til nettstedet inneholder tegn som ikke inngår i det vanlige UTF-8-tegnsettet (f.eks. tegn i det kyrilliske alfabetet), kan du ikke bruke denne nettadressen når du oppretter en visning. Hvis du angir en nettadresse med spesialtegn, vises en feilmelding.

Hvis du ønsker å bruke Analytics Direktevisning, og nettadressen til nettstedet inneholder tegn som ikke inngår i det vanlige UTF-8-tegnsettet, må du bruke en Punycode-oversettelse av nettadressen når du oppretter en visning. Analytics Direktevisning klarer å identifisere siden ved hjelp av nettadressen i Punycode-format, men det er den egentlige nettadressen som vises rapporten.

Du kan bruke et Punycode-konverteringsprogram som dette for å konvertere adresser med spesialtegn til Punycode.