Tilasto ja URL-osoitteet, joissa on standardista poikkeavia merkkejä

Tilasto tunnistaa sivuston sivun, jossa tilastoraportti käynnistyy, näkymäsi Verkkosivuston URL-osoite ‑asetuksen avulla. Jos verkkosivustosi URL-osoite sisältää merkkejä, jotka eivät sisälly UTF-8-merkistöstandardiin (esim. kyrillisiä merkkejä), et voi käyttää kyseistä URL-osoitetta näkymän luonnissa. Jos kirjoitat URL-osoitteen, jossa on standardista poikkeavia merkkejä, Analytics palauttaa virheen.

Jos haluat käyttää tilastoa ja verkkosivustosi URL-osoite sisältää merkkejä, jotka eivät sisälly UTF-8-merkistöstandardiin, sinun on käytettävä URL-osoitteen punycode-käännöstä näkymän luonnissa. Tilasto tunnistaa sivun oikein, kun käytät punycode-käännettyä URL-osoitetta. Oikea URL-osoite näkyy silti raportissa.

Voit käyttää tällaista punycode-muuntajaa ja muuttaa standardista poikkeavat URL-osoitteet punycode-osoitteiksi.