In-Page Analytics og webadresser med tegn, der ikke er standardtegn

In-Page Analytics bruger indstillingen Websitets webadresse i dit dataudvalg til at identificere den side på dit website, hvor In-Page Analytics-rapporten starter. Hvis webadressen til dit website gør brug af tegn, der ikke er en del af standard UTF-8-tegnsættet (f.eks. kyrilliske tegn), kan du ikke benytte denne webadresse, når du opretter et dataudvalg: Når du indtaster en webadresse med tegn, der ikke er standardtegn, returnerer Analytics en fejl.

Hvis du vil bruge In-Page Analytics, og webadressen til dit website indeholder tegn, der ikke er med i standard UTF-8-tegnsættet, skal du bruge en punycode-oversættelse af din webadresse, når du opretter et dataudvalg. In-Page Analytics kan identificere din side korrekt ved hjælp af punycode-webadressen, men det vil være din rigtige webadresse, der vil blive vist i rapporten.

Du kan benytte et punycode-konverteringsværktøj som dette til at konvertere ikke-standard webadresser til punycode.