Bytt til Google Analytics 4

Oppnå bedre målingsresultater med Google Analytics 4

Google Analytics 4 har alt du trenger for å stille både dagens og morgendagens målingsbehov. Vi kunngjorde nylig at vi begynner å avvikle Universal Analytics, så vi oppfordrer deg til å gå over til Google Analytics 4 så snart som mulig. Fra og med 1. juli 2023 blir det ikke lenger behandlet nye treff i standard Universal Analytics-områder. I Universal Analytics 360-områder blir det ikke lenger behandlet nye treff fra og med 1. oktober 2023. Finn ut mer

For at du skal kunne oppnå bedre avkastning på markedsføringstiltakene dine gjennom den stabile målingen og den automatiserte statistikken om kundereisen du får via Google Analytics 4, som du enkelt kan aktivere, må du fullføre konfigurasjonen av Google Analytics 4-området ditt i dag.

Kom i gang

Fullfør overføringen

1. Vurder kontostrukturen
innsatsnivået varierer (innsatsnivået varierer)

2. Opprett et Google Analytics 4-område
svært liten innsats (svært liten innsats)

3. Opprett én eller flere datastrømmer
svært liten innsats (svært liten innsats)

4. Slå på datainnsamling
innsatsnivået varierer (innsatsnivået varierer)

5. Aktivér Google-signaler
svært liten innsats (hvis aktuelt, svært liten innsats)
Dette er obligatorisk for utvidet remarketing og rapportering.

6. Tilknytt Google Ads
liten innsats (hvis aktuelt, liten innsats)
Bruk verktøyet for overføring av Google Ads-tilknytninger til å gjenopprette Universal Analytics-tilknytninger, eller opprett nye Google Ads-tilknytninger.

7. Tilordne egendefinerte hendelser i Universal Analytics til Google Analytics 4
innsatsnivået varierer (innsatsnivået varierer)

8. Overfør mål og konverteringer fra Universal Analytics til Google Analytics 4
middels innsats (middels innsats)

9. Valider og by på konverteringer i Google Ads
middels innsats (hvis aktuelt, middels innsats)

10. Overfør målgrupper
middels innsats (hvis aktuelt, middels innsats)

11. Overfør måling av netthandel
stor innsats (hvis aktuelt, stor innsats)

12. Legg til brukere
liten innsats (liten innsats)

Bruk verktøyet for brukeroverføring, eller legg til brukere manuelt.

Merk: Kontobrukere har automatisk tilgang. Du trenger bare å legge til UA-områdebrukere (eller brukere av rapporteringsvisninger) direkte i det nye GA4-området. .

Annonsører: Bruk Google Analytics 4-data i Google Ads

Når du er ferdig med å konfigurere Google Analytics 4-området, kan du begynne å lese rapporter og bruke Analytics-dataene i Google Ads-kontoen din. For at du skal få fullt utbytte av alt Google Analytics 4 har å by på, må du logge på Google Ads og utføre minst én av disse handlingene:

Dette trengs ved avansert konfigurering (hvis aktuelt)

Hvis du bruker User-ID, trenger du blant annet Dataimportering, Measurement Protocol og BigQuery Export:

Gratulerer!
Du er på god vei mot å få den anvendbare kundestatistikken, innhentet i tråd med strenge standarder for personvern, du trenger, med Google Analytics 4.