[GA4] Integració de Search Console

Analitzar els resultats de la cerca orgànica per a un lloc web a Analytics
Aquest article està dirigit als propietaris de llocs web que volen integrar Analytics i Search Console.

La integració amb Search Console us permet analitzar la cerca orgànica relacionada amb el vostre lloc web. Per exemple, podeu veure la posició en què el lloc web es classifica als resultats de cerca, quines consultes generen clics i com es tradueixen aquests clics en el comportament dels usuaris, com ara quines pàgines de destinació fomenten més la implicació dels usuaris o quants usuaris fan conversions.

A Analytics, creeu la integració enllaçant un flux de dades web de Google Analytics 4 i una propietat de lloc web de Search Console. També podeu crear l'enllaç a Search Console.

Informes

Amb la integració teniu dos informes disponibles a la propietat de Google Analytics 4:

• Consultes de cerca orgànica de Google: mostra les consultes de cerca i les mètriques de Search Console associades per a la propietat de Search Console enllaçada. Podeu aprofundir més en les dades en funció de les dimensions de Search Console (però no en funció de les dimensions d'Analytics). També podeu trobar les dades a Search Console.
  • Trànsit de cerca orgànica de Google: mostra les pàgines de destinació amb les mètriques associades de Search Console i Analytics. Podeu ampliar els detalls de les dades segons les dimensions País i Dispositiu.

Obteniu més informació sobre les dades que veureu en aquests informes.

Search Console guarda les dades dels 16 darrers mesos. Per tant, els informes d'Analytics també inclouen un màxim de 16 mesos de dades.

Les dades de Search Console estan disponibles a la consola i a Analytics 48 hores després que Search Console les hagi recollit.

Aspectes importants dels informes

De manera predeterminada, la col·lecció d'informes de Search Console no està publicada. Podeu trobar la col·lecció a la secció Biblioteca que hi ha al menú de navegació de l'esquerra i publicar-la des d'allà.

Les mètriques de Search Console només són compatibles amb les dimensions de Search Console i les dimensions d'Analytics següents:

• Pàgina de destinació
  • Dispositiu
  • País

Els informes de Search Console mostren dades del flux de dades web que seleccioneu en crear l'enllaç entre Search Console i Analytics. Si suprimiu l'enllaç i en creeu un altre que faci servir un flux de dades web diferent, tots els intervals de dates dels informes utilitzaran el flux web que seleccioneu per a l'enllaç nou.

Actualment, els informes de Search Console no admeten gràfics de sèries temporals.

Límits

• Només podeu enllaçar un flux de dades web a una única propietat de Search Console.
  • Només podeu enllaçar una propietat de Search Console a un únic flux de dades web. També podeu enllaçar la mateixa propietat de Search Console a una propietat de Universal Analytics.
  • Una propietat de Google Analytics 4 només pot tenir un flux de dades enllaçat a una propietat de Search Console.

Disponibilitat de les dades

Les dades de Search Console estan disponibles a Analytics en funció del moment en què creeu el flux de dades web i de quan completeu la verificació del lloc web a Search Console:

• Si creeu el flux de dades web i després completeu la verificació del lloc web, les dades estaran disponibles a partir del moment en què s'hagi verificat el lloc web.
  • Si completeu la verificació del lloc web i després creeu el flux de dades web, les dades estaran disponibles a partir de la data en què creeu el flux de dades.

Requisits previs

Recollida de dades

Assegureu-vos que la propietat de Google Analytics 4 i la propietat de Search Console recullin dades per al mateix conjunt de pàgines web.

Permisos

Per crear un enllaç, necessiteu tenir la funció d'editor a la propietat de Google Analytics 4 i ser propietari verificat de la propietat de Search Console. Podeu verificar la propietat durant el procés d'enllaçament. Obteniu més informació sobre com podeu verificar la propietat del lloc web a Search Console.

Per suprimir un enllaç, necessiteu tenir la funció d'editor a la propietat de Google Analytics 4.

Crear enllaços

1. A Administració, a Enllaços de productes, feu clic a Enllaços de Search Console.
  2. A la taula d'enllaços, feu clic a Enllaça.
  3. Si sou un propietari verificat d'una o més propietats de Search Console, a la fila Enllaça a les propietats de Search Console que gestiono, feu clic a Tria els comptes i, tot seguit, seleccioneu el compte al qual voleu enllaçar la vostra propietat.
  4. Feu clic a Confirma.
  5. Feu clic a Següent.
  6. Seleccioneu el flux de dades web per al lloc web.
  7. Feu clic a Següent i, a continuació, reviseu i envieu les opcions de configuració.

No podeu editar els enllaços de Search Console. Si necessiteu fer canvis en un enllaç, suprimiu-lo i creeu-ne un altre.

Recursos relacionats

Obteniu més informació sobre el connector de Search Console per a Looker Studio i la plantilla d'informe de Looker Studio per a dades de Search Console.