[UA] Universal Analytics ‑mittauskokonaisuuksien datarajat

Tässä artikkelissa kerrotaan Universal Analyticsin päivittäisistä osumarajoista. Vastaavaa tietoa Google Analytics 4:stä on seuraavissa artikkeleissa:
Sisällys:

Datan keräämisen rajoitus

Jokainen käyttäjän aktivoituminen voidaan lähettää erillisenä osumana Analyticsiin. Tällaisia yksittäisiä tapahtumia voivat olla esimerkiksi kaikki sivun katselut, näkymän katselut, tapahtumat ja verkkokaupan tapahtumat. Tästä syystä yksittäinen istunto voi tuottaa monta osumaa. Lisätietoja menetelmistä, jotka lähettävät osumia verkkosivuston seurannasta, on kehittäjän oppaan analytics.js-metodin viitetietoja käsittelevässä artikkelissa. Jos seuraat mobiilisovelluksia, suosittelemme käyttämään Google Analytics for Firebasea, niin saat maksutta käyttöösi rajattomasti raportteja ja analytiikkaominaisuuksia.

Jos omaisuus lähettää Analyticsin käyttöehdoissa määriteltyä määrää enemmän kuukausittaisia osumia Analyticsiin, ylimääräisiä osumia ei välttämättä käsitellä. Jos sivuston osumien määrä ylittää tämän rajoituksen, käyttöliittymässä saattaa näkyä varoitus ja raporttien käyttö saatetaan estää.

Valittavissa ovat seuraavat vaihtoehdot:

Huom. Näkymän suodattimien lisääminen ei vähennä Googlelle lähettämiesi osumien määrää. Suodattimilla käsitellään jo kerättyä dataa, joten niitä käyttämällä ei ole mahdollista vähentää liikenteestä kerättävän datan määrää.
  • Päivitä Google Analytics 360:een. Google Analytics 360 on maksullinen palvelu, joka sisältää palvelutasosopimuksen, teknisen tuen ja käyttöönottotuen sekä tukea osumien määrän kasvattamiseen. Lue lisää Google Analytics 360:stä.
  • Lähetä vähemmän osumia. Voit tehdä tämän usealla eri tavalla. Voit esimerkiksi määrittää otannan käyttöön tiedonkeruulle tai poistaa perusmääritykseen lisättyjä ylimääräisiä seurantakutsuja, kuten tapahtumaseurannan. Lisätietoja otannan määrityksestä ja siitä, miten voit poistaa ylimääräisiä seurantakutsuja käyttämästäsi kirjastosta, on kehittäjäohjeissa.
  • Päivitä Google Analytics 4 ‑omaisuuksiin, jotta voit mitata verkko- ja sovellusdataa. Google Analytics 4 ‑omaisuudet ovat maksuton analytiikkaratkaisu, jolla voit luoda rajattomasti raportteja jopa 500:sta eri tapahtumatyypistä käyttämällä gtag.js-tagia tai Firebase SDK:ita. Katso kehittäjäohjeista (Android tai iOS), miten voit korvata Analytics Mobile SDK:t Firebase SDK:illa.

Tiettyihin asiakaskirjastoihin liittyy lisärajoituksia. Lisätietoja on kehittäjäsivuston tiedonkeruun rajoituksia ja kiintiöitä käsittelevässä artikkelissa.

Tietojenkäsittelyn viive

Käsittelyn viive on 24–48 tuntia. Analyticsiin päivittäin yli 200 000 istuntoa lähettävien tavallisten tilien raportit päivitetään vain kerran päivässä. Tämä voi viivästyttää raporttien ja tietojen päivitystä jopa kaksi päivää. Jos haluat ottaa päivän aikana tapahtuvan käsittelyn takaisin käyttöön, vähennä tilin lähettämien istuntojen määrä alle 200 000:een päivässä.

Analytics 360 ‑tileillä rajoitus on 2 miljardia osumaa kuukaudessa. Lisätietoja Analytics 360 ‑datankäsittelyn palvelutasosopimuksesta

Kun tiettyä päivää koskeva data tulee saataville, se ei ehkä sisällä jokaista tapahtumaa, koska jotkin osumat voivat viivästyä käyttöönotosta tai verkon rajoitteista johtuen.

Aiheeseen liittyviä resursseja

google-developers-svg