Hallintapaneelien jakaminen

Anna muiden käyttäjien nähdä datasi tai käyttää hallintapaneeleitasi oman datansa yhteydessä.

Hallintapaneelit ovat yksityisiä, kunnes jaat ne. Jos kehität hallintapaneelin, jonka arvelet olevan hyödyllinen muillekin tilisi käyttäjille tai muille Analytics-käyttäjille yleisesti, voit jakaa sen useilla eri tavoilla. Voit myös lähettää esittelyn hallintapaneelisi datasta sähköpostitse tai luoda PDF-tiedoston, jonka voit jakaa haluamallasi tavalla.

Sisällys:

Hallintapaneelien jakaminen nykyisessä näkymässä

Kun sinulla on haluamallasi tavalla toimiva yksityinen hallintapaneeli, voit luoda siitä kopion ja jakaa sen muiden käyttäjien kanssa. Kun teet tämän, kuka tahansa, jolla on pääsy tähän näkymään, voi nähdä hallintapaneelin tiedot ja lisätä tai muokata sen widgetejä. Hallintapaneeleihin ei voi antaa vain luku ‑oikeutta, mutta jaettuun hallintapaneeliin tehdyt muutokset eivät kuitenkaan vaikuta yksityiseen versioosi kyseisestä hallintapaneelista.

Hallintapaneelien ja datan jakaminen nykyiselle näkymälle edellyttää, että sinulla on muokkaajan rooli. Vaikka sinulla olisi vain katsojan rooli, voit silti jakaa yksityisen hallintapaneelisi lähettämällä sen mallilinkkinä tai lisäämällä sen Ratkaisugalleriaan. Lue lisää alta.

Hallintapaneelin jakaminen nykyisessä näkymässä

1. Katsele hallintapaneelia, jonka haluat jakaa.
  2. Klikkaa Jaa > Jaa kohde
Share dashboard menu with 3 options: share object, share template, share in Solutions Gallery.
Hallintapaneelien jakamisvalikko

Kopio nykyisestä hallintapaneelista tulee kaikkien muiden kyseisen näkymän käyttäjien saataville. Se löytyy raporttipaneelin Jaetut hallintapaneelit ‑osiosta.

Huomautus: hallintapaneelin jakamisen voi peruuttaa ainoastaan poistamalla hallintapaneelin.

Hallintapaneelimallien jakaminen muiden näkymien ja tilien kanssa

Jaa > Jaa mallilinkki -vaihtoehto luo URL-osoitteen, jonka voit kopioida ja lähettää muille käyttäjille, upottaa asiakirjaan tai jota voit isännöidä verkkosivustossa.

Kun jaat hallintapaneelin mallina, jaat ainoastaan asetukset, et tietoja. Voit lähettää linkin kenelle tahansa, jolla on Analytics-tili, ja hän voi sitten importoida asetukset.

Lue lisää muokkausten jakamisesta mallien avulla.

Ratkaisugallerian avulla voit jakaa ja importoida omia raportointityökaluja ja sisältöjä (esimerkiksi hallintapaneeleja ja segmenttejä) Analytics-tileillesi.

Kun jaat hallintapaneelin valitsemalla Jaa > Jaa Ratkaisugalleriassa, ainoastaan hallintapaneelin määritykset jaetaan. Henkilökohtaiset tietosi ja Analytics-datasi pysyvät yksityisinä omalla tililläsi.

Lue lisää Ratkaisugalleriasta.

Hallintapaneelien lähettäminen sähköpostitse

Jos sinun täytyy jakaa hallintapaneelisi datan esittely henkilöille, joilla ei välttämättä ole pääsyä Analytics-tilillesi, käytä vaihtoehtoa Jaa > Sähköposti. Voit lähettää heille voimassa olevaan sähköpostiosoitteeseen haluamasi sähköpostiviestin ja sen liitteenä PDF-tiedoston, jossa näkyy hallintapaneelisi.

Screenshot showing email dashboard dialog. Options include To:, Subject: and body fill-in fields. Email will be sent weekly.
Hallintapaneelin lähettäminen viikoittain sähköpostitse

Hallintapaneelisähköpostien ajoittaminen

Hallintapaneelisähköpostiviestit voivat olla kertaluonteisia, tai voit aikatauluttaa ne lähetettäviksi toistuvasti.

Käytä Tiheys-ohjaimia sähköpostiviestin ajoituksen valitsemiseen.

Toistuvia sähköpostiviestejä lähetetään oletuksena puolen vuoden ajan. Lisäasetuksissa voit muuttaa tätä yhden kuukauden ja yhden vuoden välillä. Kun kyseinen ajanjakso on kulunut, sinun on asetettava toistuvien sähköpostiviestien aikataulu uudelleen.

Vinkki: Jos sinulla on aiemmin aikataulutettuja sähköpostiviestejä, näet linkin, jolla voit tehdä lisäyksen nykyiseen sähköpostiviestiin. Näin voit lähettää useita hallintapaneeleita tai raportteja samaa jakelua ja ajoitusta käyttäen.

Hallinnoi kaikkia ajoitettuja sähköpostiviestejäsi siirtymällä kohtaan Järjestelmänvalvoja > Näkymät > valitse näkymä > Henkilökohtaiset työkalut ja sisällöt > Ajoitetut sähköpostiviestit.

Screenshot of the scheduled emails menu choice.
Ajoitetut sähköpostiviestit ‑valikkovaihtoehto

Hallintapaneelien eksportointi PDF-muotoon

Vie > PDF -vaihtoehto tallentaa PDF-tiedostoon kopion nykyisestä hallintapaneelista juuri sellaisena kuin se näkyy ruudulla. Tämän jälkeen voit upottaa tämän eksportoidun näkymän muihin asiakirjoihin tai jakaa sen niille tarpeen mukaan.

Screenshot of Export menu, located in the action bar.
PDF-muotoon eksportoinnin valikkovaihtoehto

Lue lisää muokkausten jakamisesta mallien avulla.

Käy Ratkaisugalleriassa.