Overvågning

Opret/rediger/slet betjeningspaneler

Opret betjeningspaneler

Sådan opretter du et betjeningspanel:

1. Klik på fanen Start.

2. I venstre rude udvider du Betjeningspaneler og klikker derefter på + Nyt betjeningspanel i den venstre rude.

3. Vælg enten Tomt lærred (ingen widgets) eller Standard betjeningspanel (standardsæt af widgets).

4. Angiv en overskrift, og klik derefter på Opret betjeningspanel.

5. Hvis du tilføjer widgets til et nyt tomt kanvas, eller hvis du klikker på + TILFØJ WIDGET for at føje en ny widget til et eksisterende betjeningspanel, åbnes widget-editoren.

6. Vælg det ønskede visningsformat for din widget: variabel, lagkagediagram, tidslinje, tabel.

7. Vælg dataene til det valgte format:
    • Variabel: Vælg den individuelle variabel.
    • Lagkagediagram: Vælg variabel og dimensionen samt antallet af stykker.
    • Tidslinje: Vælg den primære variabel og evt. en sammenligningsvariabel.
    • Tabel: Vælg dimensionerne, op til to styk og antallet af rækker.

Få flere oplysninger om dimensioner og variabler.

8. Klik på Tilføj et filter for at filtrere dataene i din widget.
    • Vælg Vis kun for at inkludere bestemte data.
    • Vælg Vis ikke for at ekskludere bestemte data.
    • Vælg en dimension.
    • Vælg en metode til af evaluere din indtastning i det sidste felt.
    • Indtast en værdi i det sidste felt.

Få flere oplysninger om filtre.

9. Angiv en titel på widgeten.

10. Du kan også indtaste webadressen til en rapport.

11. Klik på Gem.

12. Indstil tidsrammen for betjeningspanelet med kontrolelementet øverst til højre:
    • Klik på pilen for at åbne kontrolelementet.
    • Vælg eller angiv start- og slutdatoer, hvis du ønsker et tilpasset interval. Vælg intervallet i menuen, hvis du ønsker et relativt interval (f.eks. sidste uge).
    • Marker afkrydsningsfeltet Sammenlign med tidligere, hvis du ønsker at sammenligne data for et lignende tidligere tidsinterval.
    • Klik på Anvend.

Rediger/slet betjeningspaneler og widgets

Du kan redigere/slette betjeningspanelet overordnet, eller du kan redigere/slette individuelle widgets i betjeningspanelet.

For at redigere betjeningspanelet samlet:

1. Klik på + TILFØJ WIDGET for at føje en ny widget til betjeningspanelet.

2. Du kan trække eksisterende widgets til nye positioner i betjeningspanelet.

3. For at slette hele betjeningspanelet skal du klikke på - SLET BETJENINGSPANEL øverst til højre.

For at redigere/slette en individuel widget:

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i widgeten.

2. Ændr visningsformat, dimension, variabler eller titel.

3. Klik på Gem.

4. For at slette widgeten skal du klikke på tandhjulsikonet og derefter på slet widget nederst på skærmen.