[GA4] Gedetailleerd rapport

Een detailrapport is een type rapport waarmee een uitgebreide gegevensanalyse kan worden uitgevoerd en dat 2 diagrammen en een tabel bevat. Dit verschilt van een overzichtsrapport, dat overzichtsgegevens op hoog niveau toont.

Als u de dimensie wijzigt of op een andere statistiek in de tabel sorteert, veranderen de gegevens die in de diagrammen worden getoond. Als u een bewerker of beheerder bent, kunt u een detailrapport aanpassen met onder andere verschillende dimensies, statistieken en diagramtypen. Meer informatie over aanpassingen

Uw gegevens verder verkennen

Als u uw gegevens wilt evalueren met geavanceerde visualisaties en technieken, opent u een detailrapport in Verkenningen.

1. Klik rechtsboven in het detailrapport op Vergelijkingen bewerken .
  2. Klik rechtsonder op Verkennen.