Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

Emne

Et emne er et delsett av rapporter i en samling. Brukeranskaffelse er for eksempel et emne i Livssyklus-samlingen. Du kan opprette dine egne emner. Et emne omfatter én oversiktsrapport og én eller flere detaljerte rapporter.