[GA4] Tilpas oversigtsrapporter og "Øjebliksbillede af rapporter"

Opret og rediger oversigtsrapporter. Tilpas den rapport, som brugerne ser, når de går til Rapporter.
Denne artikel henvender sig til ejendomsadministratorer, der vil tilpasse indholdet af oversigtsrapporter og "Øjebliksbillede af rapporter".

Du opretter en oversigtsrapport ved at sammensætte oversigtskort, der defineres i detaljerede rapporter. Se, hvordan du opretter nye oversigtskort.

Du kan indstille en oversigtsrapport til at være "øjebliksbillede af rapporter".

Du skal have rollen Redaktør på ejendommen for at kunne tilpasse oversigtsrapporter og "Øjebliksbillede af rapporter". Hver ejendom kan have op til 150 tilpassede rapporter.

Åbn værktøjet til oprettelse af rapporter

Klik på Tilpas rapport [Tilpas rapport] øverst til højre i en rapport, ELLER

1. Klik på Samling nederst i navigationen til venstre.
  2. Rul ned til tabellen Rapporter.
  3. Klik på +Opret ny rapport, og vælg "Opret oversigtsrapport"
    , ELLER
    Hold markøren over en oversigtsrapport i tabellen, og klik på Mere [].
    Oversigtsrapporter har typen "Oversigtsrapport" (anden kolonne i tabellen).
  4.  Klik på en af valgmulighederne i rullemenuen
    • Rediger for at redigere den oprindelige rapport
    • Opret en kopi for at bevare den oprindelige rapport og åbne en kopi, du kan redigere i
    • Omdøb for at omdøbe rapporten og angive en rapportbeskrivelse
    • Indstil som øjebliksbillede af rapporter for at indstille rapporten som øjebliksbillede af rapporter
    • Slet for at slette rapporten fra samlingen

Hvis du klikker på Rediger eller Lav en kopi, vises rapportværktøjet.

Tilpas rapporten

Rapportværktøjet har to sektioner: Kort og Rapportskabelon.

Klik på Gem, når du er færdig med at foretage ændringer. Du får vist en underretning, der fortæller dig, hvilke samlinger der indeholder den rapport, som du er ved at ændre.

Kort

Et kort skal være defineret i en detaljeret rapport for at være tilgængeligt.

• Træk i kort [Indikator for funktionen "træk og slip"] for at ændre kortenes rækkefølge i rapporten.
  • Klik på "x" [Slet] for at fjerne et kort fra rapporten.
  • Klik på +Tilføj kort for at føje et kort til rapporten.
    Hvis den detaljerede rapport er en del af en samling, kan du finde kortet på fanen Oversigtskort.
    Hvis den detaljerede rapport ikke er en del af en samling, kan du finde kortet på fanen Andre kort.

Rapportskabelon

Hvis du vil fjerne linket til en rapport eller linke en rapport (se Linkede rapporter nedenfor), skal du klikke på Fjern link/Link [Fjern link]. Du kan ikke efterfølgende linke objekter, der ikke er linket, efter du har gemt rapportændringerne.

Tilpas eller indstil "Øjebliksbillede af rapporter"

Du kan indstille en oversigtsrapport som "Øjebliksbillede af rapporter" som beskrevet ovenfor. Du kan også gå til "Øjebliksbillede af rapporter" og tilpasse det ved hjælp af rapportværktøjet.

1. Klik på Rapporter i navigationen til venstre.
  2. Klik på Tilpas rapport [Tilpas rapport] øverst til højre i "Øjebliksbillede af rapporter.

Linkede rapporter

Linkede objekter (f.eks. linkede samlinger) modtager opdateringer fra Google. Hvis Google f.eks. føjer et kort til rapporten Anskaffelsesoversigt, føjes kortet automatisk til alle linkede rapporter af typen Anskaffelsesoversigt.

Rapporter, som du opretter via skabeloner, linkes som standard og modtager automatisk opdateringer.

Ændringer, som du (eller en anden ejendomsadministrator) har foretaget, bliver ikke berørt. Eksempelvis bliver kort, som du (eller en anden ejendomsadministrator) har tilføjet eller fjernet, ikke berørt.

Fjernelse af links

Hvis du ikke ønsker, at en rapport skal modtage opdateringer, kan du fjerne linket til den.

Objekter (f.eks. rapporter), der oprettes fra bunden, er som standard ikke linkede.
Hvis du vil fjerne linket til en rapport, skal du klikke på Fjern link [Fjern link] ud for skabelonens navn. Du kan ikke efterfølgende linke objekter, der ikke er linket, efter du har gemt rapportændringerne.