[UA→GA4] Overføringsverktøy for tilknytteden Google Ads-kontoer

Overfør tilknyttede Google Ads-kontoer fra Universal Analytics-områder til Google Analytics 4-områder
Denne artikkelen er myntet på app- og/eller nettstedseiere som ønsker å knytte Google Analytics 4-områdene sine til samme Google Ads-konto som Universal Analytics-områdene sine.

Med denne funksjonen kan du raskt importere Google Ads-tilknytningene dine fra Universal Analytics-området ditt til det tilknyttede Google Analytics 4-området ditt.

Dette skjer når du importerer Google Ads-tilknytninger

Når du har importert Google Ads-tilknytningene fra Universal Analytics-området ditt til Google Analytics 4-området ditt, ser du Google Ads-data i Google Analytics 4-rapportene dine.

Data fra Google Analytics 4-området ditt er også tilgjengelige for tilknyttede Google Ads-kontoer. For å bruke disse dataene i Google Ads må du imidlertid logge på Google Ads-kontoen din og iverksette tiltak. (Se fremgangsmåten videre.)

Veiledning

Du må ha rollen som redigerer i Analytics-kontoen for å kunne importere Google Ads-tilknytninger.

Merk: En Google Ads-bruker med administratortilgang har allerede godkjent datautvekslingen med Universal Analytics-området, så du trenger ikke å ha administratortilgang på samme måte som du må når du skal etablere en helt ny tilknytning.
(Hvis du bare har én Google Analytics-konto, er den allerede valgt.)
  1. Klikk på Google Ads-tilknytninger under ProdukttilknytningerAdministrator-siden.
  2. Velg Importer fra Universal AnalyticsHandlinger-menyen.
  3. Velg én eller flere Google Ads-tilknytninger du vil importere til det nye Google Analytics 4-området, i tabellen.
  4. Personlig tilpasning av annonser er slått på som standard for alle valgte kontoer. Med denne innstillingen kan målgruppelister og remarketinghendelser og -parametere fra Google Analytics bli publisert i de tilknyttede Google Ads-kontoene. Du kan slå av denne innstillingen i Personlig tilpasning av annonser-kolonnen.
  5. Klikk på Importér valgte Google Ads-tilknytninger øverst til høyre.
  6. Se gjennom bekreftelsesmeldingen, og klikk på OK.

Når importeringen er fullført, vises denne bekreftelsesmeldingen: Google Ads-linkene dine er importert.

Fremgangsmåten videre

Når du velger å importere de valgte Google Ads-tilknytningene, gjør du data fra Google Analytics 4-området ditt tilgjengelig for bruk i Google Ads. For at du skal kunne iverksette tiltak med utgangspunkt i disse dataene, må du være logget på Google Ads og utføre én av eller begge handlingene nedenfor:

For å bruke utvidet remarketing må du også slå på Google-signaler.

Hvorfor ser jeg ikke Google Ads-kontoen min?

Med importverktøyet kan du bare se Google Ads-kontoer som er kvalifisert for å bli importert til det tilknyttede Google Analytics 4-området ditt. Hvis du ikke ser en bestemt Google Ads-konto i importverktøyet, kan det skyldes at kontoen allerede er knyttet til Google Analytics 4-området. Sørg også for at (1) du har valgt riktig Google Analytics 4-område, og at (2) Google Analytics 4-området ditt er knyttet sammen med riktig Universal Analytics-område.