[UA→GA4] Importer Google Ads-tilknytninger fra Universal Analytics

Overfør Google Ads-tilknytningene fra Universal Analytics-området ditt til Google Analytics 4-området ditt.
Denne artikkelen er myntet på app- og/eller nettstedseiere som ønsker å knytte Google Analytics 4-områdene sine til samme Google Ads-konto som Universal Analytics-områdene sine.

Med denne funksjonen kan du raskt importere Google Ads-tilknytningene dine fra Universal Analytics-området ditt til det tilknyttede Google Analytics 4-området ditt.

Dette skjer når du importerer Google Ads-tilknytninger

Når du har importert Google Ads-tilknytningene fra Universal Analytics-området ditt til Google Analytics 4-området ditt, ser du Google Ads-data i Google Analytics 4-rapportene dine.

Data fra Google Analytics 4-området ditt er også tilgjengelige for tilknyttede Google Ads-kontoer. For at du skal kunne bruke disse dataene i Google Ads, må du imidlertid logge på Google Ads-kontoen din og iverksette tiltak. (Se fremgangsmåten videre.)

Veiledning

Du må ha rollen som redigerer i Analytics-kontoen for å kunne importere Google Ads-tilknytninger.

Merk: En Google Ads-bruker med administratortilgang har allerede godkjent datautveksling med Universal Analytics-området ditt, så du trenger ikke å ha administratortilgang på samme måte som du må ha når du skal opprette en helt ny tilknytning.
  1. Klikk på Administrator i Google Analytics.
  2. Påse at du har valgt ønsket konto, ved å ta en titt i Konto-kolonnen. (Hvis du bare har én Google Analytics-konto, er den allerede valgt.)
  3. Velg Google Analytics 4-området i Område-kolonnen.
  4. Klikk på Konfigureringsassistent i Område-kolonnen.
  5. Under Administrer produkttilknytningene dine går du til Importer eksisterende Google Ads-tilknytninger fra det tilknyttede Universal Analytics-området ditt og klikker så på Kom i gang.
  6. I tabellen velger du én eller flere Google Ads-tilknytninger du ønsker å importere til det nye Google Analytics 4-området ditt.
  7. Personlig tilpasning av annonser er slått på som standard for alle valgte kontoer. Med denne innstillingen kan målgruppelister og remarketinghendelser og -parametere fra Google Analytics bli publisert i de tilknyttede Google Ads-kontoene. Du kan slå av denne innstillingen i Personlig tilpasning av annonser-kolonnen.
  8. Klikk på Importér valgte Google Ads-tilknytninger øverst til høyre.
  9. Se gjennom bekreftelsesmeldingen, og klikk på OK.

Når importeringen er fullført, vises denne bekreftelsesmeldingen: Google Ads-linkene dine er importert.

Fremgangsmåten videre

Når du velger å importere de valgte Google Ads-tilknytningene, gjør du data fra Google Analytics 4-området ditt tilgjengelig for bruk i Google Ads. For at du skal kunne iverksette tiltak med utgangspunkt i disse dataene, må du være logget på Google Ads og utføre én av eller begge handlingene nedenfor:

For at remarketing og rapportering skal bli bedre, må du også aktivere Google-signaler.

Hvorfor ser jeg ikke Google Ads-kontoen min?

Med importverktøyet kan du bare se Google Ads-kontoer som er kvalifisert for å bli importert til det tilknyttede Google Analytics 4-området ditt. Hvis du ikke ser en bestemt Google Ads-konto i importverktøyet, kan det skyldes at kontoen allerede er knyttet til Google Analytics 4-området. Sørg også for at (1) du har valgt riktig Google Analytics 4-område, og at (2) Google Analytics 4-området ditt er knyttet sammen med riktig Universal Analytics-område.