[GA4] Mainonnan yhteenveto ‑raportti

Näe mainonnan tulokset yhdellä silmäyksellä.

Mainonnan yhteenveto ‑raportista voit tarkistaa nopeasti yrityksesi mittarit ja tutustua sitten tarkemmin haluamiisi alueisiin.

Tämän yleiskatsausraportin yhteenvetokorteissa näkyy 14.6.2021 alkaen kerätty data. Kukin kortti vastaa yhteen yritystäsi koskevaan kysymykseen, kuten Missä kontaktipisteessä asiakkaat konvertoituvat? Jos haluat nähdä kattavamman raportin, klikkaa kortin alareunasta raportin nimeä.

Yhteenvetoraportissa on kolme yhteenvetokorttia:

• Konversiot kanavien oletusarvoisen ryhmittelyn mukaan. Katso, mitkä kanavien oletusarvoisen ryhmittelyn kanavat ovat tuottaneet eniten konversioita.
    Huom. Tässä kortissa konversiot kirjataan tulleiksi tietyistä kanavista käyttämällä raportoinnin attribuutiomallia (joka valitaan kohdasta Järjestelmänvalvoja > Attribuutioasetukset).
  • Konversioreitit. Katso, mitkä ovat suosituimmat konversioreitit ja kuinka monta konversiota ne ovat tuottaneet valitsemallasi ajanjaksolla.
  • Mallien vertailu. Katso, miten kunkin kanavan saamat krediitit muuttuvat eri attribuutiomalleja käytettäessä. Voit valita vertailuun muita attribuutiomalleja kortin yläosassa olevista avattavista valikoista.

Lisäksi näet Vinkit-kortista kaikki mainontadatassasi tapahtuneet merkittävät muutokset ja dataa koskevat nousussa olevat trendit. Voit vierittää korttia alaspäin nähdäksesi lisää vinkkejä ja klikata yksittäistä vinkkiä nähdäksesi tiedot kokonaisuudessaan. Lue lisää