[GA4] Display & Video 360-integration

Link Google Analytics 4-ejendomme til Display & Video 360
Denne artikel henvender sig til websiteejere, som vil linke deres Google Analytics 4-ejendom til deres Display & Video 360-annoncørkonto.

Du opnår følgende fordele ved at linke din Google Analytics 4-ejendom til din Display & Video 360-annoncørkonto:

• Analytics eksporterer målgrupper og konverteringer til Display & Video 360.
  • Din Display & Video 360-annoncørkonto vises som en trafikkilde i dine Analytics-rapporter med data for flere kanaler.
  • Display & Video 360-kampagnedata og -omkostningsdata importeres i Analytics.

Eksport af målgrupper

Sådan eksporterer du målgrupper fra Analytics:

Når Google-signaler er aktiveret, og tilpasset annoncering er aktiveret under linkindstillingerne, eksporteres målgrupper automatisk til Display & Video 360.

Målgrupper, der indeholder demografiske oplysninger eller data om interesser, bliver ikke eksporteret.

Når du eksporterer målgrupper, vises de under Alle målgrupper på den linkede Display & Video 360-annoncørkonto. Du kan enten bruge målgrupperne til målretning, som de er, eller kombinere dem med andre målgrupper. Du kan også udføre analyser af dem.

Eksport af konverteringer

Ved eksport af konverteringer fra Analytics bruges tilskrivningsmodellen sidste klik på tværs af kanaler. Du kan bruge disse konverteringer til tilpasset budgivning i Display & Video 360.

Display & Video 360-data i Analytics-rapporter med data for flere kanaler

Når Display & Video 360-data er tilgængelige i Analytics, kan du se bruger-, sessions- og konverterings-metrics sammen med dimensioner såsom kilde, medium, kampagne og standardkanalgruppering.

Bemærk! Dimensionen Kildeplatform har værdien dv360.

Få flere oplysninger om de trafikkildedimensioner, der er specifikke for Display & Video 360.

Opret linket

Du skal have rollen Redaktør på Analytics-ejendommen og rollen Administrator på Display & Video 360-annoncørkontoen for at fuldføre linkningsprocessen.

Hvis du kun har rollen Redaktør på Analytics-ejendommen, kan du starte linkningsprocessen og sende en anmodning til en bruger, som har rollen Administrator på Display & Video 360-annoncørkontoen, for at få vedkommende til at fuldføre processen.

Du kan også indlede eller fuldføre linkningsprocessen fra Display & Video 360-annoncørkontoen. Få flere oplysninger

Du kan linke en Google Analytics 4-ejendom til op til 200 annoncørkonti (maks. 20 ad gangen).

1. Tjek, at du har valgt den relevante konto og ejendom under Administrator.
  2. Klik på Display & Video 360-links under PRODUKTLINKS i kolonnen Ejendom.
  3. Klik på Link i linktabellen.
  4. Klik på Vælg annoncørkonti i rækken ud for Link til Display & Video 360-annoncørkonti, jeg administrerer for at vælge de annoncørkonti, du vil linke din ejendom til, hvis du har rollen Administrator på en eller flere Display & Video 360-annoncørkonti.

Klik på Send anmodning i rækken ud for Anmod om adgang til andre Display & Video 360-annoncørkonti for at sende en anmodning om adgang til de relevante annoncørkonti, hvis du ikke har rollen Administrator på dem. Angiv annoncør-id og mailadresse for en administrator på hver annoncørkonto.
  5. Klik på Bekræft.
  6. Klik på Næste.
  7. Konfigurer følgende indstillinger:
    • Aktivér tilpasset annoncering: Aktiveret som standard. Denne indstilling gør det muligt at bruge Analytics-data til tilpasning af annoncer.
    • Aktivér tilskrivning på kampagneniveau: Aktiveret som standard. Aktivér denne indstilling for at importere Display & Video 360-kampagnedata.
    • Aktivér rapportering af omkostningsdata: Aktiveret som standard. Aktivér denne indstilling for at importere Display & Video 360-omkostningsdata.
    • Aktivér automatisk tagging: Aktiveret som standard. Denne indstilling kan ikke redigeres.

Med automatisk tagging føjes parameteren dclid til dine landingssiders webadresse, når brugerne klikker på dine annoncer for at åbne sider på dit website. Via parameteren dclid overføres følgende oplysninger til Analytics: Kilde, medium, kampagne, købeplatform, annoncematerialeformat, annonceserver og marketingtaktik.
  8. Klik på Næste, og gennemgå og indsend derefter dine konfigurationsindstillinger.