[GA4] Foreslåede målgrupper

Denne artikel henvender sig til website- og/eller appejere, der vil have forslag til oprettelse af målgrupper, som er relevante for deres virksomheder.

Når du tilbyder en app til download i Apples App Store eller Google Play, angiver du en eller flere kategorier for appen. Når du opretter en ejendom, angiver du en branchekategori for din virksomhed. Baseret på disse specifikationer viser Analytics en række forudkonfigurerede foreslåede målgrupper, som du kan bruge, og som er baseret på de anbefalede hændelser inden for disse kategorier. Den samme målgruppe kan blive vist for flere forskellige branchekategorier.

Selvom du kun ser de forslag, der er relevante for din kategori, kan du oprette alle disse målgrupper, hvis du mener, de er relevante for din virksomhed. Du skal indsamle de hændelser og parametre, der udgør grundlaget for de målgrupper, du vil bruge.

Du kan ændre disse foreslåede målgrupper efter behov.

Hvis din ejendom genererer de data, der kræves for metrics baseret på forudsigelser, kan du også se foreslåede målgrupper baseret på forudsigelser.

Du kan se de foreslåede målgrupper for din ejendom ved at klikke på Målgrupper til venstre og derefter klikke på Ny målgruppe.

Foreslåede målgrupper for Detailhandel/E-handel

Beskrivelser og konfigurationer af målgrupper

Målgruppe Beskrivelse Konfiguration
Brugere, der ikke har fået besked inden for 7 dage Brugere, der ikke har modtaget en push-notifikation inden for de seneste 7 dage.

Inkluder:

Hændelsesnavn:

notification_receive

Hændelsesparameter:

event_count = 0

Tidsrum = 7 dage

Det seneste tidsrum

Personer, der har opnået en præstation Brugere, der har låst op for en bestemt præstation.

Inkluder:

Hændelsesnavn: unlock_achievement

Hændelsesparameter: name_of_achievement

Brugere, der kan faktureres Brugere, som har registreret en betalingsform.

Inkluder:

Hændelsesnavn: add_payment_info

Personer, der har forladt kurven Brugere, som har lagt varer i deres kurv, men ikke har foretaget et køb.

Inkluder:

Hændelsesnavn: add_to_cart

Ekskluder:

Event_name: purchase

Personer, der er begyndt at betale Brugere, der er begyndt at betale, men ikke har gennemført deres køb.

Inkluder:

Hændelsesnavn: begin_checkout

Ekskluder:

Hændelsesnavn: purchase

Personer, der har søgt efter varer Brugere, der har foretaget søgninger efter varer.

Inkluder:

Hændelsesnavn: search

Hændelsesparameter: search_term

Operator: Matcher eksakt

Parameterværdi: <item name>

Personer, der har kigget på varer Brugere, der har fået vist bestemte varer

Inkluder:

Hændelsesnavn: view_item

Hændelsesparameter: item_id

Operator: Matcher eksakt

Parameterværdi: <item ID>

Kundeemner Brugere, der er potentielle virksomhedskundeemner.

Inkluder:

Hændelsesnavn: generate_lead

Registrerede brugere Brugere, der har registreret sig hos din virksomhed (f.eks. ved at angive en mailadresse).

Inkluder:

Hændelsesnavn: sign_up

Personer, der har søgt Brugere, der har foretaget en hvilken som helst type søgning.

Inkluder:

Hændelsesnavn: view_search_results

Streamere Brugere, der har streamet indhold.

Inkluder:

Hændelsesnavn: video_start

Topspillere Brugere, der har nået et bestemt niveau.

Inkluder:

Hændelsesnavn: level_up

Hændelsesparameter: level

Operator: >=

Parameterværdi: 10

Topscorere Brugere, der har opnået et godt resultat.

Inkluder:

Hændelsesnavn: post_score

Hændelsesparameter: score

Operator: >=

Parameterværdi: 1000

Personer, der har forladt selvstudiet Brugere, der ikke har gennemført et selvstudie.

Inkluder:

Hændelsesnavn: tutorial_begin

Ekskluder:

Hændelsesnavn: tutorial_complete

Personer, der har færdiggjort selvstudiet Brugere, der har gennemført et selvstudie.

Inkluder:

Hændelsesnavn: tutorial_complete

Fuldført video Brugere, der har set en video færdig.

Inkluder:

Hændelsesnavn: video_complete

Videostart Brugere, der er begyndt at se en video.

Inkluder:

Hændelsesnavn: video_progress

Brugere af ønskelister Brugere, der har føjet elementer til en ønskeliste.

Inkluder:

Hændelsesnavn: add_to_wishlist

Relaterede ressourcer

Få flere oplysninger om redigering af ejendomsindstillinger, så du kan angive branchekategorien.