[GA4] Públics suggerits

Aquest article està adreçat als propietaris de llocs web o d'aplicacions que volen obtenir suggeriments per crear públics que siguin rellevants per a les seves empreses.

Quan oferiu una aplicació per baixar-la a l'App Store d'Apple o a Google Play, heu d'especificar una o més categories per a l'aplicació. Quan creeu una propietat, heu d'especificar la categoria de sector de l'empresa. En funció d'aquestes especificacions, Analytics mostra diversos públics suggerits preconfigurats que podeu utilitzar i que es basen en els esdeveniments recomanats per a les categories en qüestió. Es pot mostrar el mateix públic per a diferents categories de sector.

Encara que només vegeu els suggeriments rellevants per a la vostra categoria, podeu crear qualsevol d'aquests públics si els trobeu adequats per a la vostra empresa. Heu de recollir els esdeveniments i els paràmetres que formen la base dels públics que voleu utilitzar.

Podeu modificar aquests públics suggerits segons convingui.

Si la vostra propietat genera les dades necessàries per a les mètriques predictives, també veureu públics predictius suggerits.

A fi de veure els públics suggerits per a la vostra propietat, feu clic a Públics a l'esquerra i, tot seguit, a Públic nou.

Públics suggerits per a comerç al detall o comerç electrònic

Descripcions i configuracions de públics

Públic Descripció Configuració
Compradors inactius durant 7 dies Compradors que havien estat actius en algun moment, però que no ho han estat durant els 7 darrers dies.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: in_app_purchase

O

Nom de l'esdeveniment: purchase

O

Nom de l'esdeveniment: ecommerce_purchase

I

Nom de l'esdeveniment: session_start

Paràmetre d'esdeveniment:

event_count = 0

Període de temps = 7 dies

Període de temps més recent

Usuaris inactius durant 7 dies Usuaris que havien estat actius en algun moment, però que no ho han estat durant els 7 darrers dies.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: session_start

Paràmetre d'esdeveniment:

event_count = 0

Període de temps = 7 dies

Període de temps més recent

Usuaris sense notificacions (7 dies) Usuaris que no han rebut cap notificació automàtica en els 7 darrers dies.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: notification_receive

Paràmetre d'esdeveniment:

event_count = 0

Període de temps = 7 dies

Període de temps més recent

Usuaris amb assoliments Usuaris que han desbloquejat un assoliment concret.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: unlock_achievement

Paràmetre de l'esdeveniment: name_of_achievement

Usuaris als quals es pot emetre factura Usuaris que han registrat una forma de pagament.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: add_payment_info

Usuaris que abandonen el carretó Usuaris que han afegit articles al carretó però que no han fet cap compra.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: add_to_cart

Exclou:

Nom de l'esdeveniment: purchase

Usuaris que han començat la tramitació de la compra Usuaris que han començat a pagar, però que no han finalitzat la compra.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: begin_checkout

Exclou:

Nom de l'esdeveniment: purchase

Usuaris que han cercat un article Usuaris que han fet cerques d'articles.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: search

Paràmetre de l'esdeveniment: search_term

Operador: coincideix exactament amb

Valor del paràmetre: <nom de l'article>

Usuaris que han vist un article Usuaris que han consultat articles específics.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: view_item

Paràmetre de l'esdeveniment: item_id

Operador: coincideix exactament amb

Valor del paràmetre: <identificador d'article>

Contactes Usuaris que són contactes comercials potencials.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: generate_lead

Usuaris registrats Usuaris que s'han registrat a la vostra empresa (p. ex., proporcionant una adreça electrònica).

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: sign_up

Usuaris que han fet cerques Usuaris que han fet qualsevol tipus de cerca.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: view_search_results

Reproduccions en temps real Usuaris que han reproduït contingut en continu.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: video_start

Millors jugadors Usuaris que han assolit un nivell concret.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: level_up

Paràmetre de l'esdeveniment: level

Operador: >=

Valor del paràmetre: 10

Màxims puntuadors Usuaris que han aconseguit una puntuació alta.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: post_score

Paràmetre de l'esdeveniment: score

Operador: >=

Valor del paràmetre: 1.000

Usuaris que han abandonat el tutorial Usuaris que no han finalitzat un tutorial.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: tutorial_begin

Exclou:

Nom de l'esdeveniment: tutorial_complete

Usuaris que han finalitzat el tutorial Usuaris que han finalitzat un tutorial.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: tutorial_complete

Vídeo finalitzat Usuaris que han acabat de mirar un vídeo.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: video_complete

Vídeo començat Usuaris que han començat a mirar un vídeo.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: video_progress

Usuaris d'una llista de desitjos Usuaris que han afegit articles a una llista de desitjos.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: add_to_wishlist

Recursos relacionats

Obteniu més informació sobre com podeu editar la configuració d'una propietat per especificar la categoria de sector.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
false
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda