[GA4] Públics suggerits

Aquest article està adreçat als propietaris de llocs web o d'aplicacions que volen obtenir suggeriments per crear públics que siguin rellevants per a les seves empreses.

En crear una propietat, seleccioneu la categoria de sector de l'empresa. En funció de la categoria que seleccioneu, Analytics mostrarà un seguit de públics suggerits ja configurats que podeu utilitzar segons els esdeveniments recomanats per a aquesta categoria. Es pot mostrar el mateix públic per a diverses categories de sector.

Encara que només vegeu els suggeriments rellevants per a la vostra categoria, podeu crear qualsevol d'aquests públics si els trobeu adequats per a la vostra empresa. Heu de recollir els esdeveniments i els paràmetres que formen la base dels públics que voleu utilitzar.

Podeu modificar aquests públics suggerits segons convingui.

Per veure els públics suggerits per a la vostra propietat, feu clic a Públics a l'esquerra i, tot seguit, a Públic nou.

Públics suggerits per a comerç al detall o comerç electrònic

Descripcions i configuracions de públics

Públic Descripció Configuració
Usuaris que han desbloquejat assoliments Usuaris que han desbloquejat un assoliment concret.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: unlock_achievement

Paràmetre de l'esdeveniment: name_of_achievement

Usuaris als quals es pot emetre factura Usuaris que han registrat una forma de pagament.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: add_payment_info

Usuaris que abandonen el carretó Usuaris que han afegit articles al carretó però que no han fet cap compra.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: add_to_cart

Exclou:

Nom de l'esdeveniment: purchase

Usuaris que han començat la tramitació de la compra Usuaris que han començat a pagar, però que no han finalitzat la compra.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: begin_checkout

Exclou:

Nom de l'esdeveniment: purchase

Usuaris que han cercat un article Usuaris que han fet cerques d'articles.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: search

Paràmetre de l'esdeveniment: search_term

Operador: coincideix exactament amb

Valor del paràmetre: <nom de l'article>

Usuaris que han vist un article Usuaris que han consultat articles específics.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: view_item

Paràmetre de l'esdeveniment: item_id

Operador: coincideix exactament amb

Valor del paràmetre: <identificador d'article>

Contactes Usuaris que són contactes comercials potencials.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: generate_lead

Usuaris registrats Usuaris que s'han registrat a la vostra empresa (p. ex., proporcionant una adreça electrònica).

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: sign_up

Usuaris que han fet cerques Usuaris que han fet qualsevol tipus de cerca.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: view_search_results

Reproduccions en temps real Usuaris que han reproduït contingut en continu.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: video_start

Millors jugadors Usuaris que han assolit un nivell concret.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: level_up

Paràmetre de l'esdeveniment: level

Operador: >=

Valor del paràmetre: 10

Màxims puntuadors Usuaris que han aconseguit una puntuació alta.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: post_score

Paràmetre de l'esdeveniment: score

Operador: >=

Valor del paràmetre: 1.000

Usuaris que han abandonat el tutorial Usuaris que no han finalitzat un tutorial.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: tutorial_begin

Exclou:

Nom de l'esdeveniment: tutorial_complete

Usuaris que han finalitzat el tutorial Usuaris que han finalitzat un tutorial.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: tutorial_complete

Vídeo finalitzat Usuaris que han acabat de mirar un vídeo.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: video_complete

Vídeo començat Usuaris que han començat a mirar un vídeo.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: video_progress

Usuaris d'una llista de desitjos Usuaris que han afegit articles a una llista de desitjos.

Inclou:

Nom de l'esdeveniment: add_to_wishlist