[GA4] Foreslåtte målgrupper

Denne artikkelen er myntet på app- og/eller nettstedseiere som ønsker forslag til oppretting av målgrupper som er relevante for bedriftene deres.

Når du oppretter et område, velger du bransjekategori for bedriften din. På grunnlag av dette valget viser Analytics en rekke forhåndskonfigurerte foreslåtte målgrupper du kan bruke. Disse foreslåtte målgruppene er basert på anbefalte hendelser for den aktuelle kategorien. Den samme målgruppen kan bli vist for en rekke forskjellige bransjekategorier.

Selv om du bare ser forslagene som er relevante for kategorien din, kan du opprette en hvilken som helst av disse målgruppene hvis du mener at de er relevante for bedriften din. Du må samle inn hendelsene og parameterne som danner grunnlaget for målgruppene du vil bruke.

Du kan endre disse foreslåtte målgruppene etter behov.

Du kan se de foreslåtte målgruppene for området ditt ved å klikke på Målgrupper til venstre og deretter på Ny målgruppe.

Foreslåtte målgrupper for detaljhandel/netthandel

Konfigurasjoner og beskrivelser av målgrupper

Målgruppe Beskrivelse Konfigurasjon
Brukere som oppnådde en prestasjon Brukere som har låst opp en bestemt prestasjon.

Inkluder:

Hendelsesnavn: unlock_achievement

Hendelsesparameter: name_of_achievement

Fakturerbare brukere Brukere som har registrert en betalingsmåte.

Inkluder:

Hendelsesnavn: add_payment_info

Brukere som forlot handlekurven Brukere som har lagt varer i handlekurven, men som ikke har kjøpt noe.

Inkluder:

Hendelsesnavn: add_to_cart

Ekskluder:

Event_name: purchase

Brukere som gikk til kassen Brukere som har gått til kassen, men som ikke har fullført kjøpet.

Inkluder:

Hendelsesnavn: begin_checkout

Ekskluder:

Hendelsesnavn: purchase

Brukere som søkte etter en vare Brukere som har utført varesøk.

Inkluder:

Hendelsesnavn: search

Hendelsesparameter: search_term

Operator: samsvarer eksakt med

Parameterverdi: <varenavn>

Brukere som så på et produkt Brukere som har sett på bestemte produkter.

Inkluder:

Hendelsesnavn: view_item

Hendelsesparameter: item_id

Operator: samsvarer eksakt med

Parameterverdi: <vare-ID>

Potensielle kunder Brukere som er potensielle kunder.

Inkluder:

Hendelsesnavn: generate_lead

Registrerte brukere Brukere som har registrert seg hos bedriften din (f.eks. ved å oppgi en e-postadresse).

Inkluder:

Hendelsesnavn: sign_up

Brukere som søkte Brukere som har utført en hvilken som helst type søk.

Inkluder:

Hendelsesnavn: view_search_results

Brukere som strømmet innhold Brukere som har strømmet innhold.

Inkluder:

Hendelsesnavn: video_start

Toppspillere Brukere som har nådd et bestemt nivå.

Inkluder:

Hendelsesnavn: level_up

Hendelsesparameter: level

Operator: >=

Parameterverdi: 10

Brukere som satte rekord Brukere som har satt en rekord.

Inkluder:

Hendelsesnavn: post_score

Hendelsesparameter: score

Operator: >=

Parameterverdi: 1000

Brukere som ikke fullførte veiledningen Brukere som ikke har fullført en veiledning.

Inkluder:

Hendelsesnavn: tutorial_begin

Ekskluder:

Hendelsesnavn: tutorial_complete

Brukere som fullførte veiledningen Brukere som har gått gjennom en hel veiledning.

Inkluder:

Hendelsesnavn: tutorial_complete

Brukere som spilte av en hel video Brukere som har sett gjennom en hel video.

Inkluder:

Hendelsesnavn: video_complete

Brukere som startet videoavspilling Brukere som har begynt å se på en video.

Inkluder:

Hendelsesnavn: video_progress

Brukere med ønskeliste Brukere som har lagt til varer i en ønskeliste.

Inkluder:

Hendelsesnavn: add_to_wishlist