Vektet sortering

Gjennom vektet sortering blir kolonner med prosentdata sortert etter viktighet i stedet for numerisk rekkefølge. Hvis du for eksempel sorterer etter fluktfrekvens i synkende rekkefølge, blir radene med fluktfrekvens på 100 % vist først, selv om disse fluktfrekvensene er basert bare på én eller to økter. Hvis du bruker Vektet-beregningen, vises radene med de høyeste og statistisk sett mest markante fluktfrekvensene øverst i listen.

Du kan bruke vektet sortering ved å klikke på Fluktfrekvens-kolonneoverskriften (eller en annen prosentbasert beregning) i en tabell for å sortere. Da sorteres radene i tabellen. Deretter velger du Vektet fra Sorteringstype-menyen som er plassert ovenfor tabellen.

Vektet sortering er ikke tilgjengelig når rapporten omfatter den prosentvise beregningen «Prosentvise utganger».