Painotettu lajittelu

Painotettu lajittelu lajittelee datan prosenttiosuuksiin perustuvat sarakkeet tärkeysjärjestykseen numerojärjestyksen sijaan. Jos esimerkiksi lajittelet datan laskevaan järjestykseen Välitön poistuminen prosenteissa ‑sarakkeen mukaan, ensimmäisenä näkyvät rivit, joilla on 100 %:n välitön poistumisprosentti, vaikka nämä arvot perustuisivat vain pariin istuntoon. Jos taas käytät Painotettu-vaihtoehtoa, ylimpänä näytetään rivit, joiden välittömät poistumisprosentit ovat korkeimmat ja tilastollisesti merkitsevimmät.

Kun haluat käyttää painotettua lajittelua, klikkaa taulukosta välittömän poistumisprosentin (tai jonkin muun prosenttiosuuksiin perustuvan mittarin) sarakeotsikkoa. Tällöin taulukon rivit lajitellaan. Valitse sitten taulukon yläpuolella olevasta Lajittelutyyppi-valikosta Painotettu.

Painotettu lajittelu ei ole käytettävissä, kun raportti sisältää prosenttiosuuteen perustuvan Poistumisia (%) ‑mittarin.