Aquest article és sobre les propietats de Universal Analytics, que deixaran de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360). Si encara no ho heu fet, comenceu a utilitzar una propietat de Google Analytics 4.

Ordre ponderat

L'opció Ordre ponderat ordena les columnes de dades percentuals per importància en lloc de fer-ho per ordre numèric. Per exemple, si ordeneu les dades per percentatge de rebots en ordre descendent, les files amb un percentatge de rebots del 100% es mostraran primer, fins i tot encara que es basin només en una o dues sessions. En canvi, en aplicar l'opció Ponderat, la part superior de la llista mostrarà les files amb els percentatges de rebots més elevats i amb més importància estadística.

Per utilitzar l'opció Ordre ponderat, feu clic a la capçalera de la columna Percentatge de rebots (o en una altra mètrica percentual) d'una taula. Les files de la taula s'ordenaran. Tot seguit, al menú de selecció Ordena per tipus que hi ha al damunt de la taula, seleccioneu Ponderat.

L'opció Ordre ponderat no està disponible si l'informe inclou la mètrica Percentatge d'abandonaments.