[UA] Eksportér og del rapporter

Denne artikel omhandler eksport og deling af rapporter i Universal Analytics. Gå til [GA4] Del og eksportér rapporter for at få oplysninger om eksport og deling af rapporter i Google Analytics 4.

Eksportér en rapport

Sådan eksporterer du en rapport:

1. Åbn den rapport, du vil eksportere. Analytics eksporterer rapporten i den version, der vises på skærmen, så sørg for at kontrollere, at du har anvendt det ønskede datointerval og de ønskede rapportindstillinger.
  2. Klik på Eksportér (ud for rapportens titel).
  3. Vælg et af eksportformaterne:
    • CSV
    • TSV
    • TSV til Excel
    • Excel (XLSX)
    • Google Sheets
    • PDF

Din fil genereres automatisk og er tilgængelig i downloadindekset på din computer.

Det endelige linjediagram, der genereres, når du udarbejder et billeddiagram, eksporteres ikke.

Del en rapport

Der er en grænse på 400 planlagte rapporter via mail pr. bruger pr. visning.

Sådan deler du en rapport:

1. Åbn den rapport, du vil dele.
  2. Klik på Del (ud for rapportens titel).
  3. Den mailadresse, du brugte som login, er angivet i feltet Fra.
  4. I feltet Til skal du indtaste en kommasepareret liste over mailadresser.
  5. Angiv et emne, og vælg den vedhæftede fils format og den ønskede frekvens.
  6. Klik på AVANCEREDE MULIGHEDER, hvis du valgte en anden frekvens end Én gang i det forrige trin, og vælg et tidsrum under Aktiv i. Hvis du for eksempel valgte Dagligt i det forrige trin og en Aktiv i-periode på "1 måned", sendes mailen dagligt i en periode på en måned. Modtagerne kan fravælge modtagelse af mails i den aktive periode ved at bruge linket nederst i mailen.
  7. Brug tekstfeltet til at indtaste teksten i din mail.
  8. Klik på Send.

Den tidszone, du vælger i visningsindstillingerne, er afgørende for, hvilke data der medtages i mailen. Selve mailen sendes på et tidspunkt efter midnat i den valgte tidszone, men et specifikt leveringstidspunkt garanteres ikke.

Den frekvens, du vælger for rapporten, er også afgørende for, hvilke data der vises i rapporten. Hvis du f.eks. vælger Dagligt, medtages data for dagen før i rapporten, og hvis du vælger Ugentligt, medtages data for forrige uge i rapporten.