Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

Google Analytics 4-område

Google Analytics 4 er den nyeste Google Analytics-områdetypen og ble standardopplevelsen for Google Analytics etter 14. oktober 2020.  Med Google Analytics 4-områder kan du måle både appbruk og nettstedstrafikk.

Vi kalte Google Analytics 4-områder for app- og nettområder i betaperioden 2019–2020.