Filters uitsluiten en opnemen

Gebruik de filters 'Uitsluiten' en 'Opnemen' om ongewenste treffers te elimineren.

Als u een filter 'Uitsluiten' toepast en de treffer hiermee overeenkomt, wordt de treffer genegeerd en gaat Analytics door met de volgende treffer. Als de treffer niet overeenkomt, wordt het volgende filter toegepast. U kunt een enkel filter 'Uitsluiten' maken met meerdere criteria die zijn gescheiden met het teken '|' of u kunt meerdere filters 'Uitsluiten' maken met elk één criterium.

Filters 'Opnemen' werken precies andersom. Als u een filter 'Opnemen' toepast en de treffer hiermee niet overeenkomt, wordt de treffer genegeerd. Als u meerdere filters 'Opnemen' toepast, moet de treffer overeenkomen met elk toegepaste filter 'Opnemen'; anders wordt de treffer niet opgeslagen. Als u meerdere criteria wilt opnemen voor een specifiek veld, maakt u één filter 'Opnemen' dat alle afzonderlijke expressies bevat, gescheiden door het teken '|'.

Gebruik de optie Hoofdlettergevoelig om te specificeren of het filter met of zonder hoofdlettergevoeligheid moet worden toegepast.

Voor een overzicht van filters kunt u Over weergavefilters lezen.