Sisällyttävät ja poissulkevat suodattimet

Poista ei-toivotut osumat Sisällytä- ja Sulje pois ‑suodattimien avulla.

Jos käytät Sulje pois ‑suodatinta ja lauseke vastaa merkkijonoa, osuma hylätään ja Analytics siirtyy seuraavaan osumaan. Jos lauseke ei vastaa merkkijonoa, seuraavaa suodatinta käytetään kyseiseen osumaan. Voit luoda joko yhden Sulje pois ‑suodattimen, jossa on useita lausekkeita erotettuna |-merkillä, tai useita Sulje pois ‑suodattimia, joissa kussakin on yksi lauseke.

Sisällytä-suodattimia käytetään käänteisellä tavalla. Kun käytät Sisällytä-suodatinta, osuma hylätään vain, jos lauseke ei vastaa tietoja. Jos käytät useita Sisällytä-suodattimia, osuman on vastattava kaikkia sovellettavia Sisällytä-suodattimia, jotta osuma tallentuu. Jos haluat lisätä useita lausekkeita tietylle kentälle, luo yksi Sisällytä-suodatin, jossa kaikki yksittäiset lausekkeet on erotettu |-merkillä.

Määritä Kirjainkoon erottelu ‑vaihtoehdon avulla, erotteleeko suodatin kirjainkoon vai ei.

Suodattimet esitellään artikkelissa Tietoja näkymäsuodattimista.