Maantieteellinen suodattaminen

Ohjeet suodattimien luomiseen ovat artikkelissa Näkymäsuodattimien luominen tai hallinnoiminen.

Seuraavassa esitetään kaksi tapaa käyttää suodattimia maantieteellisissä sijaintikentissä tietojen seuraamiseksi maantieteellisten alueiden perusteella.

1. Maiden yhdistäminen myyntialueiksi

Yksittäisiä maita koskevien seurantatietojen lisäksi voit nähdä, kuinka monta istuntoa alkaa kullakin myyntialueellasi (kuten APLA, EMEA tai Pohjois-Amerikka). Suodatettua näkymää käyttämällä voit yhdistää myyntialueen maat siihen liittyvän alueen nimeen. Tällä tavoin voit seurata tietoja alueelta, joka kattaa useita maita.

Esimerkiksi myyntialue, jota kutsutaan APLA:ksi (Asia Pacific & Latin America), käsittää seuraavat maat:

Argentiina
Australia
Brasilia
Kiina
Hongkong
Intia
Indonesia
Japani
Meksiko
Uusi-Seelanti
Etelä-Korea
Taiwan

Voit seurata tätä aluetta luomalla näkymän vain näille tiedoille ja käyttää näkymään seuraavaa suodatinta:

Suodattimen tyyppi: Muokattu suodatin > Sisällytä

Suodatinkenttä: Maa

Suodattimen kuvio: Argentiina|Australia|Brasilia|Kiina|Hongkong|Intia|Indonesia|Japani|Meksiko|Uusi-Seelanti|Etelä-Korea|Taiwan

2. Aluekohtaisen raportoinnin käyttäminen

Voit myös seurata tietoja myös pienemmiltä maantieteellisiltä alueilta, kuten tietyistä kaupungeista, osavaltioista tai yksittäisistä maista. Näet tällaisten alueiden tilastotiedot käyttämällä seuraavaa Sisällytä-suodatinta:

• Suodattimen tyyppi: Muokattu suodatin > Sisällytä
  • Suodatinkenttä: Kaupunki (voit käyttää myös aluetta tai maata)
  • Suodattimen kuvio: Salvador|Rio de Janeiro|Sao Paulo

Suodattimet esitellään artikkelissa Tietoja näkymäsuodattimista.