Annonselinker til feilsider

Kontroller om nettadresseparametere er tillatt for nettstedet ditt.

Når du kobler sammen Analytics og Google Ads, blir automatisk merking av destinasjonsadresse slått på automatisk. Ved hjelp av denne funksjonen kan Analytics spore informasjon om klikk på Google Ads-annonsene dine ved å merke destinasjonsadressene for Google Ads-søkeordene med parameteren gclid=. Denne parameteren vises i nettadressen for destinasjonssiden.

Eksempel
http://www.example.com/?gclid=12345abcd

Nettadresseparametere er ikke tillatt for et lite antall nettsteder, og det blir dermed vist en 404-feil på disse nettstedene når en nettadresse inneholder de aktuelle parameterne. Hvis nettadresseparametere ikke er tillatt for nettstedet ditt, kan du be nettredaktøren om å tillate dem, eller du kan deaktivere automatisk merking.

Slik deaktiverer du automatisk merking:

1. Logg på Google Ads-kontoen din på https://ads.google.com.
  2. Klikk på tannhjulikonet, og velg Kontoinnstillinger.
  3. Kontrollér at du er på Innstillinger-fanen, og klikk på Rediger i Sporing-delen.
  4. Fjern merket for (deaktiver) Automatisk merking av destinasjonsadresse.
  5. Klikk på Lagre endringer.