Tilpassede filterfelt

Tabellene nedenfor gir en oversikt over de tilgjengelige feltene og funksjonene de har.

Innhold og trafikk
Filternavn Beskrivelse
Forespørsels-URI Inkluderer den relative nettadressen eller deler av nettadressen som etterfølger vertsnavnet. Eksempel: i http://www.google-analytics.com/requestURL/index.html?sample=text er forespørsels-URI-en /requestURL/index.html?sample=text
Vertsnavn Det fullstendige domenenavnet til siden som etterspørres. Eksempel: i http://www.google-analytics.com/requestURL/index.html?sample=text er vertsnavnet www.google-analytics.com
Sidetittel Innholdet i <title>-taggene i HTML-delen av siden som ble levert.
Henvisning Den eksterne henvisningsadressen, hvis slik foreligger. Dette feltet er bare utfylt for den første eksterne henvisningen i begynnelsen av en økt.
Målnettadresse for kampanje Dette er målnettadressen som er definert i en kampanje.
Den er ikke kompatibel med dynamiske søkeannonser eller Shopping-kampanjer der målnettadressen ikke er angitt i annonsene.
Trefftype Trefftypen (side, brukerdefinert, transaksjon, element, kostnad, aktivitet, sosialt, appvisning eller unntak).
Søketerm Søketermer som brukes i den interne søkemotoren for et område.
Kategori for nettstedsøk Dette er søk som er begrenset til en bestemt kategori eller en del av et område (f.eks. menn).
Kampanje eller annonsegruppe
Filternavn Beskrivelse
Kampanjekilde Kampanjekilden defineres av forespørselssøket for den merkede siden. Den angir vanligvis kilden klikket kommer fra. Eksempel: «google». Denne variabelen genereres automatisk for Google Ads-treff når automatisk merking er slått på i Google Ads-grensesnittet.
Kampanjemedium Leveringsmåte. Kampanjemediet defineres av forespørselssøket for den merkede siden. Dette refererer vanligvis til mediet som brukes for å generere forespørselen, for eksempel «organisk», «CPC» eller «PPC». Denne variabelen genereres automatisk for Google Ads-treff når automatisk merking er slått på i Google Ads-grensesnittet.
Kampanjenavn

Kampanjenavnet defineres av det merkede forespørselssøket. Det refererer vanligvis til navnet som er gitt til markedsføringskampanjen, eller som brukes til å skille mellom kampanjekilder. Eksempel: «Oktoberkampanje». Denne variabelen genereres automatisk for Google Ads-treff når automatisk merking er slått på i Google Ads-grensesnittet.

Du kan også filtrere etter Campaign Manager 360-, Display & Video 360- og Search Ads 360-kampanjenavn.

Annonsegruppe for kampanjen Annonsegruppen for kampanjen defineres av det merkede forespørselssøket. Dette refererer vanligvis til annonsegruppen som er knyttet til søkeordet/reklamen og klikket. Eksempel: «Oktoberkampanjeannonser». Denne variabelen genereres automatisk for Google Ads-treff når automatisk merking er slått på i Google Ads-grensesnittet.
Kampanjeterm Termen som er definert av forespørselssøket for den merkede siden. Kampanjetermen refererer vanligvis til termen som ble brukt for å generere annonsen fra henvisningskilden eller kampanjekilden, som for eksempel et søkeord. Denne variabelen genereres automatisk for Google Ads-treff når automatisk merking er slått på i Google Ads-grensesnittet.
Kampanjeinnhold Kampanjeinnholdet defineres av det merkede forespørselssøket. Innholdstaggen definerer vanligvis multivarianttesting eller brukes til å spre kampanjemålvariabler i en annonsekampanje. Denne variabelen genereres automatisk for Google Ads-treff når automatisk merking er slått på i Google Ads-grensesnittet.
Kampanjekode Kampanjekoden, som defineres av det merkede forespørselssøket, kan brukes til å henvise til en oppslagstabell for kampanjen eller en oversikt over henvisningskoder som brukes til å definere variabler i stedet for flere tagger for forespørselssøk.
Henvisningsbane for kampanjen Dette er de henvisende kanalene for konverteringene som tilskrives kampanjen.
Netthandel
Filternavn Beskrivelse
Land for e-handelstransaksjonen Denne variabelen angir landet som er definert av transaksjonsprosessen.
Transaksjonsregion for netthandel Denne variabelen angir regionen som er definert av transaksjonen.
Transaksjonsby for netthandel Denne variabelen angir byen der netthandelstransaksjonen fant sted.
Netthandelsbutikk eller ordreplassering Taggen for transaksjonstilknytning beskriver den tilknyttede butikken eller det tilknyttede behandlingsstedet.
Varenavn for netthandel Navnet på varen netthandelstransaksjonen dreier seg om.
Elementkode for netthandel ID eller kodenummer for varen i netthandelstransaksjonen.
Varevariant for netthandel En tilpasset variabel for netthandel som vanligvis brukes til lagring av informasjon som skiller mellom varer. Dette feltet kan for eksempel inneholde egenskapene «blå» og «hvit», som skiller to ellers identiske hettegensere fra hverandre.
Transaksjons-ID for netthandel ID eller kodenummer for netthandelstransaksjonen.
Valutakode for netthandelstransaksjon Dette er valutakoden som brukes for transaksjonen.
Målgruppe/brukere
Filternavn Beskrivelse
Nettleser Navnet på nettleseren (f.eks. Chrome eller Firefox).
Nettleserversjon Nettleserversjonen som er mest utbredt.
Nettleserstørrelse Pikseldimensjonene for visningsområdet i nettleseren.
Plattform for operativsystem Plattformen til operativsystemet.
Operativsystemversjon Operativsystemversjonen som er mest utbredt.
Språkinnstillinger Språkinnstillingene i nettleseren.
Skjermoppløsning

Oppløsningen på skjermen, som fastsatt av nettleseren.

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan dette feltet nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data.
Skjermfarger Fargekapasiteten på skjermen, som fastsatt av nettleseren.
Er Java slått på? Variabelen for Java-aktivering angir hvorvidt Java er slått på i nettleseren. Mulige verdier er Ja og Nei.
Flash-versjon Variabelen for Flash-versjon angir Flash-versjonen som er installert i nettleseren.
Tilkoblingshastighet Tilkoblingshastigheten, som fastsatt av internettilkoblingen nettleseren har registrert.
Type Den er enten ny bruker eller returnerende bruker, alt etter Analytics-identifikatorene.
Nettleverandørorganisasjon Nettleverandørorganisasjonen registrert med IP-adressen som brukes for å få tilgang til internett.
Nettleverandørdomene Det geografiske domenet til nettleverandøren.
IP-adresse Den aktuelle IP-adressen.
IP-versjon Den aktuelle IP-versjonen (IPV4, IPV6).
Sted
Filternavn Beskrivelse
Land Landet dataene stammer fra.
Område Området dataene stammer fra.
By Byen dataene stammer fra.
Hendelse
Filternavn Beskrivelse
Kategori for hendelsen Kategorien som er tilordnet til en hendelse (f.eks. Videoer eller Nedlastinger).
Handling for hendelsen Handlingen som er tilordnet til en hendelse (f.eks. Spill av, Last ned eller Hviteliste).
Hendelsesetikett Dette er etiketten som er tilordnet til en hendelse (valgfri beskrivende streng).
Annet
Filternavn Beskrivelse
Tilpasset felt 1 Et tomt, tilpasset felt for lagring av verdier ved filterbehandling. Dataene lagres ikke permanent i dette feltet, men kan overføres til Tilpasset felt 1 eller 2, for deretter å bli brukt av et etterfølgende filter.
Tilpasset felt 2 Et tomt, tilpasset felt for lagring av verdier ved filterbehandling. Dataene lagres ikke permanent i dette feltet, men kan overføres til Tilpasset felt 1 eller 2, for deretter å bli brukt av et etterfølgende filter.
Brukerdefinert Disse variablene kan angis ved å endre JavaScript-koden gjennom sporingskoden for GA, netthandelsfeltene eller variablene i en sporingslink.
App
Filternavn Beskrivelse
App-ID Dette er vanligvis pakke-ID-en for appen i appbutikken der den er tilgjengelig (f.eks. com.google.android.apps.appnavn. Det kan også være en streng som identifiserer appen. Konfigureres i appen av utvikleren.
Installerings-ID for appen ID-en for appbutikken som appen ble installert fra, eller en streng som brukes til å identifisere appbutikken. Konfigureres i appen av utvikleren.
Navn på appen Appens visningsnavn (f.eks. Gmail eller Maps). Konfigureres i appen av utvikleren.
Appversjon Appens versjonsnummer. Konfigureres i appen av utvikleren.
Skjermetikett Etiketten for et bestemt skjermbilde i en app, eller det logiske navnet for en tilsvarende nettside når det samme innholdet vises både i en app og på en nettside.
App? Hvorvidt treffet kom fra en app. Hvis du angir Nei som verdi, filtreres alle treff fra appen ut (inkludert treff som f.eks. transaksjoner). Mulige verdier er Ja og Nei.
Uopprettelig unntak? Hvorvidt unntaket var uopprettelig. Mulige verdier er Ja og Nei.
Beskrivelse av unntak Beskrivelsen av unntaket. Den angis av utvikleren når unntakstreff sendes.
Mobilenhet
Filternavn Beskrivelse
Er det en mobilenhet? Mulige verdier er Ja og Nei. Hvorvidt enheten er en mobilenhet (f.eks. telefon, nettbrett eller spillkonsoll).
Er det et nettbrett? Mulige verdier er Ja og Nei. Hvorvidt enheten er et nettbrett.
Har enheten etQwerty-tastatur? Mulige verdier er Ja og Nei. Hvorvidt enheten har et Qwerty-tastatur.
Støtter enheten NFC? Mulige verdier er Ja og Nei.

Hvorvidt enheten støtter nærfeltskommunikasjon (NFC).

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan dette feltet nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data.
Har enheten mobilradio? Mulige verdier er Ja og Nei.

Hvorvidt enheten har en mobilradioforbindelse for å ringe og/eller bruke dataabonnementer (f.eks. 3G eller 4G).

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan dette feltet nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data.
Wifi-støtte? Mulige verdier er Ja og Nei.

Hvorvidt enheten støtter wifi-tilkoblinger.

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan dette feltet nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data.
Merkevarenavn på mobil

Merkevarenavnet som enheten selges med. En enhet kan ha merkevarenavnet til en produsent (f.eks. Samsung eller Nokia) eller en operatør (f.eks. Verizon eller NTT DoCoMo).

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan dette feltet nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data.
Navn på mobilmodellen

Modellnavnet til mobilenheten. En produsent kan bruke samme modellnavn for flere operatører eller lokaliteter (f.eks. Galaxy Nexus og iPhone), eller bruke forskjellige modellnavn for ulike operatører eller lokaliteter (eksempelvis har Galaxy S3 modellnavnet SGH-T999 i USA og modellnavnet GT-I9300 i Tyskland).

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan dette feltet nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data.
Markedsføringsnavn for mobil

Markedsføringsnavnet for en enhet kan ha forskjellige modellnavn for ulike operatører/lokaliteter. Eksempelvis er Galaxy S3 markedsføringsnavnet for den samme enheten som har to forskjellige modeller (modellnavn for mobil).

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan dette feltet nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data.
Pekemetode for mobil

Dette er den primære inndatametoden (f.eks. fysisk tastatur eller skjermtastatur).

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan dette feltet nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data.
Sosialt
Filternavn Beskrivelse
Sosialt nettverk Det sosiale nettverket der handlingen ble utført (for eksempel Google+ eller Facebook).
Sosial handling Dette er den sosiale interaksjonshandlingen som ble utført i det sosiale nettverket. Eksempel: Når en Google+-bruker klikker på +1-knappen, er den sosiale handlingen plus).
Sosialt mål Dette er målet for den sosiale interaksjonen (f. eks. innholdet du klikket på +1 for). Det er vanligvis en nettadresse, men kan være en hvilken som helst tekst.
Egendefinerte dimensjoner
Filternavn Beskrivelse
en egendefinert dimensjon Eventuelle egendefinerte dimensjoner du har opprettet, er oppført her. Bruk unike navn for egendefinerte dimensjoner, slik at du enkelt kan skille mellom dem i denne listen.

Finn ut mer om egendefinerte dimensjoner og dimensjonsomfang‌LINK 2.