Tilpassede filterfelter

Nedenstående tabeller viser de enkelte felter og deres formål.

Indhold og trafik
Filternavn Beskrivelse
Forespørgsels-URI Indeholder den relative webadresse eller et stykke af webadressen efter værtsnavnet. Eksempel: Forespørgsels-URI for http://www.google-analytics.com/requestURL/index.html?sample=text er /requestURL/index.html?sample=text
Hostnavn Det fulde domænenavn på den forespurgte side. Eksempel: Hostname for http://www.google-analytics.com/requestURL/index.html?sample=text er www.google-analytics.com
Sidetitel Indholdet af <title>-tags i HTML af den viste side.
Henvisning Den eventuelle eksterne henvisningswebadresse. Dette felt er kun udfyldt for den indledende eksterne henvisning i starten af en session.
Målwebadresse for kampagne Den målwebadresse, der er defineret i en kampagne.
Hittype Hittypen (side, brugerdefineret, transaktion, vare, pris, hændelse, socialt, appvisning eller undtagelse).
Søgeterm Søgeudtryk, der bruges i en ejendoms interne søgemaskine.
Kategori for Site Search Søgninger, der er begrænset til en bestemt kategori eller et bestemt område af en ejendom (f.eks. "til herrer").
Kampagne eller annoncegruppe
Filternavn Beskrivelse
Kampagnekilde Kampagnekilde defineres af den taggede sideforespørgsel. Det angiver normalt den ressource, der fremkaldte klikket. Eksempel: "AdWords". Denne variabel genereres automatisk for AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagnemedium Visningsmetode. Kampagnemedium defineres af den taggede sideforespørgsel. Det refererer typisk til det medie, der er brugt til at generere anmodningen , f.eks.: "Organisk", "CPC", eller "PPC". Denne variabel bliver automatisk genereret til AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagnenavn Kampagnenavn defineres af den taggede forespørgselsanmodning. Dette refererer typisk til det navn, der er givet til marketingkampagnen, eller som bruges til at skelne mellem kampagnekilder. Eksempel: "Oktoberkampagne". Denne variabel genereres automatisk for AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagneannoncegruppe Kampagneannoncegruppe defineres af den taggede forespørgselsanmodning. Dette refererer typisk til den annoncegruppe, der er knyttet til søgeordet/annoncen og klikket. Eksempel: "Oktoberkampagneannoncer". Denne variabel genereres automatisk for AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagneterm Det udtryk, der er defineret af den taggede sideforespørgsel. Kampagneudtrykket henviser normalt til det udtryk, der benyttes til at generere annoncen ud fra referencekilde eller kampagnekilde, som f.eks. et søgeord. Denne variabel genereres automatisk for AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagneindhold Kampagneindhold defineres af den taggede forespørgselsanmodning. Indholdstagget definerer normalt flerdimensional afprøvning, eller det benyttes til at formidle kampagnemålvariabler i en annonceringskampagne. Denne variabel genereres automatisk for AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagnekode Kampagnekoden defineres af den taggede forespørgselsanmodning, og den kan benyttes til at referere til en kampagneopslagstabel eller et diagram over referencekoder, der benyttes til at definere variabler i stedet for flere forespørgselsanmodningstags.
Kampagnehenvisningssti Henvisningskanalerne for konverteringer, der tilskrives til kampagnen.
E-handel
Filternavn Beskrivelse
Transaktionsland for e-handel Variablen Transaktionsland bruges til at udpege det land, der defineres af transaktionsprocessen.
Transaktionsregion for e-handel Variablen Transaktionsregion bruges til at udpege den region, der defineres af transaktionsprocessen.
Transaktionsby for e-handel Variablen Transaktionsby repræsenterer den by, hvor handelstransaktionen fandt sted.
E-handelsforretning eller ordrested Tagget Transaktionsaffiliering beskriver den affilierede butik eller det tilknyttede behandlingswebsite.
E-handelsvarenavn Navnet på emnet i e-handelstransaktionen.
E-handelsvarekode Id'et eller kodenummeret på varen i e-handelstransaktionen.
Variant af e-handelsvare En tilpasset e-handelsvariabel, der oftest benyttes til at gemme specifikke oplysninger om varerne. Dette felt kan f.eks. have "blå" og "hvid" som specifikke karakteristika for to i øvrigt ens sweatshirts med hætter.
Id for e-handelstransaktion Identifikator eller kodenummer for e-handelstransaktionen.
Valutakode for e-handelstransaktion Den valutakode, der bruges i transaktionen.
Målgruppe/brugere
Filternavn Beskrivelse
Browser Browsernavn (f.eks. Chrome eller Firefox)
Browserversion Browserversionen.
Browserstørrelse Pixeldimensionerne for visningsområdet i områderne.
Operativsystemplatform Operativsystemplatform.
Operativsystemversion Operativsystemversionen.
Sprogindstillinger Sprogindstillingen i browserens præferencer.
Skærmopløsning Skærmopløsningen som bestemt af browserprogrammet.
Skærmfarver Farvefunktionerne på skærmen som bestemt af browserprogrammet.
Er Java aktiveret? Variablen "Er Java aktiveret?" beskriver, om Java er aktiveret i browseren eller ej. De mulige værdier er Ja og Nej.
Flash-version Variablen "Flash-version" beskriver, hvilken version af Flash der er installeret i brugerens browser.
Forbindelseshastighed Forbindelseshastigheden ud fra browserens oplysninger om brugerens internetforbindelse.
Type Enten Ny bruger eller Tilbagevendende bruger baseret på Google Analytics-id'er.
ISP-organisation Internetudbyderen, der er registreret på IP-adressen, der blev brugt til at oprette forbindelse til internettet.
ISP-domæne Internetudbyderens geografiske domæne.
IP-adresse IP-adressen.
IP-version IP-versionen (IPv4, IPv6).
Sted
Filternavn Beskrivelse
Land Det land, hvor dataene stammer fra.
Område Det område, dataene stammer fra.
By Den by, hvor dataene stammer fra.
Hændelse
Filternavn Beskrivelse
Hændelseskategori Den kategori, en hændelse tildeles (f.eks. Videoer eller Downloads).
Handling ved hændelse Den handling, en hændelse tildeles (f.eks. Play, Download hvidbog).
Hændelsesetiket Den etiket, en hændelse tildeles (en vilkårlig beskrivende streng, du vælger).
Andet
Filternavn Beskrivelse
Tilpasset felt 1 Et tomt tilpasset felt til opbevaring af værdier i forbindelse med filterberegning. Data gemmes ikke permanent i dette felt, men kan skrives til Tilpasset felt 1 eller 2 til brug i et efterfølgende filter.
Tilpasset felt 2 Et tomt tilpasset felt til opbevaring af værdier i forbindelse med filterberegning. Data gemmes ikke permanent i dette felt, men kan skrives til Tilpasset felt 1 eller 2 til brug i et efterfølgende filter.
Brugerdefineret Disse variabler kan indstilles ved at ændre på JavaScriptet via GATC, e-handelsfelter eller variabler i et sporingslink.
Applikation
Filternavn Beskrivelse
Applikations-id Normalt pakke-id'et for appen i den appbutik, hvorfra den kan downloades (f.eks. com.google.android.apps.appnavn). Det kan også være en hvilken som helst streng, der identificerer appen. Det konfigureres i appen af udvikleren.
Id for applikationsinstallationsprogram Id'et for den appbutik, appen blev installeret fra, eller en hvilken som helst streng, der bruges til at identificere appbutikken. Det konfigureres i appen af udvikleren.
Applikationsnavn Applikationsvisningsnavnet (f.eks. Gmail eller Maps). Det konfigureres i appen af udvikleren.
Applikationsversion Appens versionsnummer. Det konfigureres i appen af udvikleren.
Skærmbilledetiket Etiketten for et specifikt skærmbillede i en app eller det logiske navn for en tilsvarende webside, når det samme indhold vises både i en app og på et website.
Applikation? Hvorvidt hittet kom fra en app. Hvis du indstiller dette til NEJ, frafiltreres alle hits fra appen (heriblandt hits såsom transaktioner). De mulige værdier er Ja og Nej.
Alvorlig undtagelse? Hvorvidt undtagelsen var alvorlig. De mulige værdier er Ja og Nej.
Undtagelsesbeskrivelse Beskrivelsen af undtagelsen. Angives af udvikleren, når der sendes undtagelseshits.
Mobilenhed
Filternavn Beskrivelse
Mobil? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden er en mobilenhed (f.eks. en mobiltelefon, en tablet eller en mobilspilenhed).
Tablet? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden er en tablet.
QWERTY-tastatur? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden indeholder et QWERTY-tastatur.
NFC-understøttelse? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden understøtter NFC (Near Field Communication).
Mobilradio? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden har trådløs radioforbindelse, via hvilken det er muligt at foretage opkald og/eller få adgang til mobilnetværk (f.eks. 3G eller 4G).
Wi-Fi-understøttelse? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden understøtter Wi-Fi-forbindelser.
Varemærke for mobil Det varemærkenavn, enheden blev frigivet under. En enhed kan have fået tildelt et varemærkenavn af en originalproducent (f.eks. Samsung eller Nokia) eller et mobilselskab (f.eks. Verizon eller NTT DoCoMo).
Modelnavn på mobil Mobilenhedens modelnavn. En originalproducent bruger muligvis det samme modelnavn på tværs af mobilselskaber eller landestandarder (f.eks. Galaxy Nexus eller iPhone) eller forskellige modelnavne på tværs af mobilselskaber eller landestandarder (f.eks. har Galaxy S3 modelnavnet SGH-T999 i USA, men modelnavnet GT-I9300 i Tyskland).
Markedsføringsnavn for mobil En enheds markedsføringsnavn kan omfatte forskellige modelnavne afhængigt af mobilselskab/landestandard. Eksempelvis er Galaxy S3 markedsføringsnavnet på to forskellige modeller (Modelnavn på mobil) af den samme enhed.
Mobilpegemetode Primær indtastningsmetode (f.eks. fysisk tastatur eller skærmtastatur).
Socialt
Filternavn Beskrivelse
Socialt netværk Det sociale netværk, hvor handlingen fandt sted (f.eks. Google+ eller Facebook).
Social handling Den sociale interaktion eller handling, der blev udført på det sociale netværk (f.eks. er den sociale handling, en bruger udfører, når vedkommende klikker på +1 knappen på Google+, plus).
Mål for social interaktion Målet for den sociale interaktion (f.eks. det indhold, du har givet +1). Det er typisk en webadresse, men det kan være en hvilken som helst tekst.
Tilpassede dimensioner
Filternavn Beskrivelse
din tilpassede dimension Eventuelle tilpassede dimensioner, du har oprettet, vises her. Brug entydige navne til dine tilpassede dimensioner, så du nemt kan skelne mellem dem på denne liste.

Få flere oplysninger om tilpassede dimensioner og om dimensionsomfang.