Tilpassede filterfelter

Nedenstående tabeller viser de enkelte felter og deres formål.

Indhold og trafik
Filternavn Beskrivelse
Forespørgsels-URI Indeholder den relative webadresse eller et stykke af webadressen efter værtsnavnet. Eksempel: For http://www.google-analytics.com/requestURL/index.html?sample=text er forespørgsels-URI /requestURL/index.html?sample=text
Værtsnavn Det fulde domænenavn på den forespurgte side. Eksempel: For http://www.google-analytics.com/requestURL/index.html?sample=text er værtsnavnet www.google-analytics.com
Sidetitel Indholdet af <title>-tags i HTML af den viste side.
Henvisning Den eventuelle eksterne henvisningswebadresse. Dette felt er kun udfyldt for den indledende eksterne henvisning i starten af en session.
Målwebadresse for kampagne Den målwebadresse, der er defineret i en kampagne.
Hittype Hittypen (side, brugerdefineret, transaktion, vare, pris, hændelse, socialt, appvisning eller undtagelse).
Søgeudtryk Søgeudtryk, der bruges i en ejendoms interne søgemaskine.
Kategori for Site Search Søgninger, der er begrænset til en bestemt kategori eller et bestemt område af en ejendom (f.eks. "til herrer").
Kampagne eller annoncegruppe
Filternavn Beskrivelse
Kampagnekilde Kampagnekilde defineres af den taggede sideforespørgsel. Det angiver normalt den ressource, der fremkaldte klikket. F.eks.: "AdWords". Denne variabel bliver automatisk genereret til AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagnemedie Visningsmetode. Kampagnemedium defineres af den taggede sideforespørgsel. Det refererer typisk til det medie, der er brugt til at generere anmodningen med, f.eks.: "Organisk," "CPC," eller "PPC." Denne variabel bliver automatisk genereret til AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagnenavn Kampagnenavn defineres af den taggede forespørgselsanmodning. Dette refererer normalt til det navn, der er givet til marketingkampagnen, eller som bruges til at adskille kampagnekilden med. Eksempelvis "Oktoberkampagne". Denne variabel bliver automatisk genereret til AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagneannoncegruppe Kampagneannoncegruppe defineres af den taggede forespørgselsanmodning. Dette henviser normalt til den annoncegruppe, der er knyttet til søgeordet/annoncen, og klik. Eksempelvis "Oktoberkampagneannoncer". Denne variabel bliver automatisk genereret til AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagneudtryk Det udtryk, der er defineret af den taggede sideforespørgsel. Kampagneudtrykket henviser normalt til det udtryk, der benyttes til at generere annoncen ud fra referencekilde eller kampagnekilde, som f.eks. et søgeord. Denne variabel bliver automatisk genereret til AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagneindhold Kampagneindhold defineres af den taggede forespørgselsanmodning. Indholdstagget definerer normalt flerdimensional afprøvning, eller det benyttes til at formidle kampagnemålvariabler i en annonceringskampagne. Denne variabel bliver automatisk genereret til AdWords-hits, når automatisk tagging er slået til via AdWords-grænsefladen.
Kampagnekode Kampagnekoden defineres af den taggede forespørgselsanmodning, og den kan benyttes til at referere til en kampagneopslagstabel eller diagram over referencekoder, der benyttes til at definere variabler i stedet for flere forespørgselsanmodningstags.
Kampagnehenvisningssti Henvisningskanalerne for konverteringer, der tilskrives til kampagnen.
E-handel
Filternavn Beskrivelse
Transaktionsland for e-handel Variabel til transaktionsland bruges til at udpege det land, der er defineret af transaktionsprocessen.
Transaktionsregion for e-handel Variabel til transaktionsregion bruges til at udpege den region, der er defineret af transaktionsprocessen.
Transaktionsby for e-handel Variabel til transaktionsby repræsenterer den by, hvor handelstransaktionen fandt sted.
E-handelsforretning eller ordreplacering Tagget Transaktionsaffiliering beskriver den affilierede butik eller det affilierede behandlingswebsite.
E-handels-varenavn Navnet på emnet i en e-handelstransaktion.
Varekode for e-handel Identifikator eller kodenummer på emnet i en e-handelstransaktion.
Variant af e-handelsvare En tilpasset e-handelsvariabel, der oftest benyttes til at gemme specifikke oplysninger om varerne. Dette felt kan f.eks. have "blå" og "hvid" som specifikke karakteristika for to i øvrigt ens sweatshirts med hætter.
Id for e-handelstransaktion Identifikator eller kodenummer for e-handelstransaktionen.
Valutakode for e-handelstransaktion Den valutakode, der bruges i transaktionen.
Målgruppe/brugere
Filternavn Beskrivelse
Browser Navnet på det browserprogram, der benyttes af den besøgende.
Browserversion Versionen af det browserprogram, der benyttes af den besøgende.
Browserstørrelse Pixeldimensionerne for visningsområdet i det browserprogram, der benyttes af den besøgende.
Operativsystemplatform Den besøgendes operativsystemplatform.
Operativsystemversion Den besøgendes operativsystemversion.
Sprogindstillinger Den besøgendes sprogindstillinger i browseren.
Skærmopløsning Den besøgendes skærmopløsning, som bestemt af browserprogrammet.
Skærmfarver Den besøgendes farvemuligheder på skærmen, som bestemt af browserprogrammet.
Er Java aktiveret? Variablen Java aktiveret beskriver, om Java er aktiveret i den besøgendes browserprogram. De mulige værdier er Ja og Nej.
Flash-version Variablen Flash-version beskriver, hvilken version af Flash der er installeret i den besøgendes browserprogram.
Forbindelseshastighed Den besøgendes forbindelseshastighed ud fra browserens oplysninger om den besøgendes internetforbindelse.
Type Enten Ny besøgende eller Tilbagevendende besøgende ud fra Google Analytics-identifikatorer.
ISP-organisation Den ISP-organisation, der er registreret til brugerens IP-adresse. Det er den ISP, som den besøgende benytter til at få adgang til internettet.
ISP-domæne Det geografiske domæne for den besøgendes ISP.
IP-adresse Den besøgendes IP-adresse.
IP-version Den besøgendes IP-version (IPV4, IPV6).
Placering
Filternavn Beskrivelse
Land Det land, besøget blev foretaget i.
Region Den region, besøget blev foretaget i.
By Den by, besøget blev foretaget i.
Hændelse
Filternavn Beskrivelse
Hændelseskategori Den kategori, en hændelse tildeles (f.eks. Videoer eller Downloads).
Handling ved hændelse Den handling, en hændelse tildeles (f.eks. Play, Download hvidbog).
Hændelsesetiket Den etiket, en hændelse tildeles (en vilkårlig beskrivende streng, du vælger).
Andet
Filternavn Beskrivelse
Tilpasset felt 1 Et tomt tilpasset felt til opbevaring af værdier i forbindelse med filterberegning. Data gemmes ikke permanent i dette felt, men kan skrives til Tilpasset felt 1 eller 2 til brug i et efterfølgende filter.
Tilpasset felt 2 Et tomt tilpasset felt til opbevaring af værdier i forbindelse med filterberegning. Data gemmes ikke permanent i dette felt, men kan skrives til Tilpasset felt 1 eller 2 til brug i et efterfølgende filter.
Brugerdefineret Disse variabler kan indstilles ved at ændre på JavaScriptet via GATC, e-handelsfelter eller variabler i et sporingslink.
Applikation
Filternavn Beskrivelse
Applikations-id Normalt pakke-id'et for appen i den appbutik, hvorfra den kan downloades (f.eks. com.google.android.apps.appnavn). Det kan også være en hvilken som helst streng, der identificerer appen. Det konfigureres i appen af udvikleren.
Id for applikationsinstallationsprogram Id'et for den appbutik, appen blev installeret fra, eller en hvilken som helst streng, der bruges til at identificere appbutikken. Det konfigureres i appen af udvikleren.
Applikationsnavn Applikationsvisningsnavnet (f.eks. Gmail eller Maps). Det konfigureres i appen af udvikleren.
Applikationsversion Appens versionsnummer. Det konfigureres i appen af udvikleren.
Skærmbilledetiket Etiketten for et specifikt skærmbillede i en app eller det logiske navn for en tilsvarende webside, når det samme indhold vises både i en app og på et website.
Applikation? Hvorvidt hittet kom fra en app. Hvis du indstiller dette til NEJ, frafiltreres alle hits fra appen (heriblandt hits såsom transaktioner). De mulige værdier er Ja og Nej.
Alvorlig undtagelse? Hvorvidt undtagelsen var alvorlig. De mulige værdier er Ja og Nej.
Undtagelsesbeskrivelse Beskrivelsen af undtagelsen. Angives af udvikleren, når der sendes undtagelseshits.
Mobilenhed
Filternavn Beskrivelse
Mobil? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden er en mobilenhed (f.eks. en mobiltelefon, en tablet eller en mobilspilenhed).
Tablet? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden er en tablet.
QWERTY-tastatur? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden indeholder et QWERTY-tastatur.
NFC-understøttelse? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden understøtter NFC (Near Field Communication).
Trådløs radio? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden har trådløs radioforbindelse, via hvilken det er muligt at foretage opkald og/eller få adgang til mobilnetværk (f.eks. 3G eller 4G).
Wi-Fi-understøttelse? De mulige værdier er Ja og Nej. Hvorvidt enheden understøtter Wi-Fi-forbindelser.
Varemærkenavn på mobil Det varemærkenavn, enheden blev frigivet under. En enhed kan have fået tildelt et varemærkenavn af en originalproducent (f.eks. Samsung eller Nokia) eller et mobilselskab (f.eks. Verizon eller NTT DoCoMo).
Modelnavn på mobil Mobilenhedens modelnavn. En originalproducent bruger muligvis det samme modelnavn på tværs af mobilselskaber eller landestandarder (f.eks. Galaxy Nexus eller iPhone) eller forskellige modelnavne på tværs af mobilselskaber eller landestandarder (f.eks. har Galaxy S3 modelnavnet SGH-T999 i USA, men modelnavnet GT-I9300 i Danmark).
Markedsføringsnavn på mobil En enheds markedsføringsnavn kan omfatte forskellige modelnavne afhængigt af mobilselskab/landestandard. Eksempelvis er Galaxy S3 markedsføringsnavnet på to forskellige modeller (Modelnavn på mobil) af den samme enhed.
Mobilpegemetode Primær indtastningsmetode (f.eks. fysisk tastatur eller skærmtastatur).
Socialt
Filternavn Beskrivelse
Socialt netværk Det sociale netværk, hvor handlingen fandt sted (f.eks. Google+ eller Facebook).
Social handling Den sociale interaktion eller handling, der blev udført på det sociale netværk (f.eks. er den sociale handling, en bruger udfører, når vedkommende klikker på +1 knappen på Google+, plus).
Mål for social interaktion Målet for den sociale interaktion (f.eks. det indhold, du har givet +1). Det er typisk en webadresse, men det kan være en hvilken som helst tekst.
Tilpassede dimensioner
Filternavn Beskrivelse
din tilpassede dimension Eventuelle tilpassede dimensioner, du har oprettet, vises her. Brug entydige navne til dine tilpassede dimensioner, så du nemt kan skelne mellem dem på denne liste.

Få flere oplysninger om tilpassede dimensioner og om dimensionsomfang.