Innføringstegn (^)

Med innføringstegnet kan du finne samsvar med følgende, tilstøtende tegn i begynnelsen av en streng.

^St samsvarer for eksempel med følgende:

• Start her
  • Stå her
  • Stopp her

^St samsvarer derimot ikke med følgende:

• 1 Start her
  • 2 Stå her
  • 3 Stopp her

De tre linjene rett ovenfor starter med et siffer og et mellomrom, ikke bokstavene «St».

Med denne typen regulære uttrykk kan du opprette segmenter, filtre eller måltrinn som skal ha samsvar med en URI. Hvis du for eksempel ønsker å isolere data for en bestemt katalog med sider, kan du bruke uttrykk som dette:

• ^/menn/ (samsvarer med www.example.com/menn/)
  • ^/kvinner/ (samsvarer med www.example.com/kvinner/)