”Visas inte inom datumintervallet” visas på vissa rader

Ibland kanske det står visas inte inom datumintervallet på vissa rader i Google Ads-rapporten. Om besöket härrör från ett klick som inträffade före det valda datumintervallet, visas noll visningar för kampanjen, annonsgruppen eller sökordet i rapporten.

En vanlig orsak till att besök har noll visningar, är att användarna kommer till webbplatsen via bokmärken. En användare kan till exempel klicka på en annons och vid ett senare tillfälle besöka webbplatsen direkt via ett bokmärke. I det här fallet lagras länkinformationen från det ursprungliga besöket, så att ett klick resulterar i flera besök för en och samma kampanj. Om personen återvänder till webbplatsen via ett bokmärke, registreras inga ytterligare visningar i kampanjen även om det tillkommer nya besök. Anledningen är att personen inte kom till webbplatsen via annonsen.