Voor sommige rijen wordt weergegeven: 'Niet weergegeven in periode'

Voor bepaalde rijen in uw Google Ads-rapport kan soms de melding Niet weergegeven in periode worden weergegeven. Als de sessie moet worden toegeschreven aan een klik die heeft plaatsgevonden vóór de periode die u heeft geselecteerd, worden in het rapport geen vertoningen weergegeven voor de campagne, de advertentiegroep of het zoekwoord.

Een veelvoorkomende oorzaak van sessies zonder vertoningen is een gebruiker die uw site bezoekt via een bladwijzer. Een gebruiker klikt bijvoorbeeld op een advertentie en keert later tijdens een andere sessie rechtstreeks terug naar de site via een bladwijzer. In dat geval wordt de verwijzingsinformatie van de oorspronkelijke sessie bewaard, zodat die ene klik resulteert in meerdere sessies voor één campagne. Als deze gebruiker blijft terugkeren naar uw site via de bladwijzer, registreert de campagne geen nieuwe vertoningen, ook al worden er nieuwe sessies gegenereerd omdat hij of zij uw site niet bereikt via de advertentie.