Joillakin riveillä näkyy teksti: Ei näytetä ajanjaksolla

Google Adsin raporttinäytössä saattaa ajoittain näkyä joitakin rivejä, joilla näkyy teksti Ei näytetä ajanjaksolla. Jos istunto käynnistyi ennen valitsemaasi ajanjaksoa tapahtuneesta klikkauksesta, raportissa näkyy nolla näyttökertaa kampanjan, mainosryhmän tai avainsanan kohdalla.

Kun istunnoista ei kerry näyttökertoja, syynä on yleensä se, että käyttäjät saapuvat sivustoosi kirjanmerkkien kautta. Käyttäjä voi esimerkiksi klikata mainosta ja palata myöhemmin eri istunnon aikana suoraan sivustoon kirjanmerkin kautta. Tässä tapauksessa käytetään alkuperäisen istunnon viittaustietoja, joten yhdestä klikkauksesta seuraa useita istuntoja yksittäiselle kampanjalle. Jos käyttäjä palaa useamman kerran sivustoosi kirjanmerkin kautta, kampanjaan ei tallenneta uusia näyttökertoja, vaikka uusia istuntoja kertyisikin, koska kyseinen käyttäjä ei siirtynyt sivustoosi mainoksen kautta.