Interrogant (?), signe més (+) i asterisc (*)

Interrogant (?)

L'interrogant (?) troba el caràcter que el precedeix com a màxim una vegada.

Per exemple, 10? troba els resultats següents:

• 1
  • 10
Exemple

Trobeu una adreça IP que tingui un o dos dígits a l'última part.

Per exemple, 216\.239\.32\.\d\d? troba els resultats següents:

• 216.239.32.2
  • 216.239.32.34

En aquest exemple s'utilitza la barra inversa per aplicar el format d'escapada al decimal i \d per trobar qualsevol dígit.

Signe més (+)

El signe més (+) troba el caràcter que el precedeix almenys una vegada.

Per exemple, 10+ troba els resultats següents:

• 10
  • 100
  • 1.000
  • etc.
Exemple

Trobeu una adreça IP que tingui un o més dígits a l'última part.

Per exemple, 216\.239\.32\.\d+ troba els resultats següents:

• 216.239.32.2
  • 216.239.32.34
  • 216.239.32.567

En aquest exemple s'utilitza la barra inversa per aplicar el format d'escapada al decimal i \d per trobar qualsevol dígit.

Asterisc (*)

L'asterisc o estrella troba el caràcter que el precedeix zero vegades o més.

Per exemple, 10* troba els resultats següents:

• 1
  • 10
  • 100
  • 1.000
  • etc.
Exemple

Trobeu una adreça IP que tingui un o més dígits a l'última part.

Per exemple, 216\.239\.32\.\d* troba els resultats següents:

• 216.239.32.2
  • 216.239.32.34
  • 216.239.32.567

En aquest exemple s'utilitza la barra inversa per aplicar el format d'escapada al decimal i \d per trobar qualsevol dígit.

Si voleu trobar més elements que el caràcter anterior, combineu l'asterisc amb el punt (.*). El punt troba qualsevol element que el precedeix i l'asterisc troba l'element concret zero vegades o més. Així, podeu trobar elements com ara tots els URI que comencin i acabin amb els mateixos caràcters, sense tenir en compte els caràcters que contenen entremig. Per exemple, /home/.*html troba els resultats següents:

• /home/camises/oxford.html
  • /home/camises/oxford/manigacurta.html

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!