Manglende data i Google Ads-rapporter

I denne artikel kan du læse om følgende:

Ingen data i Rapport for Google Ads-kampagner

Google Ads-annoncører, der har linket deres konti til Analytics, bør kunne se deres Google Ads-prisoplysninger og besøgsdata for destinationswebadresse i Rapport for Google Ads-kampagner. Hvis du alligevel ikke ser nogen data i dine rapporter, kan det skyldes en af følgende årsager:

• Dine annoncer vises ikke som forventet
    Hvis du ikke ser nogen klikdata i Rapport for Google Ads-kampagner, skal du kontrollere, at de annonceringskampagner, du ønsker at spore med Analytics, kører, som de skal.

• Din Google Ads-konto er ikke linket korrekt til din Analytics-ejendom
    Hvis dine annoncer vises problemfrit, og du stadig ikke ser nogen data i Rapport for Google Ads-kampagner, kan det skyldes manglende tagging af webadressen eller forkert implementering af dine Google Ads-omkostningsdata. Tabellen nedenfor viser de forskellige scenarier, der kan opstå under disse omstændigheder.

Google Ads-konto linket Google Ads-konto ikke linket

Manuel tagging

Hvis du tagger dine Google Ads-annoncer manuelt med source=google og medium=cpc, vises de i Rapport for Google Ads-kampagner. Der skelnes mellem store og små bogstaver i parameterværdier, så du skal skrive google og cpc med små bogstaver.

Dine Google Ads-omkostningsdata vises på fanen Klik i Rapport for Google Ads-kampagner.

I Rapport for Google Ads-kampagner kan du kun se dataene for dine Google Ads-kampagner. Du kan ikke se nogen omkostningsdata på fanen Klik.

Automatisk tagging

Dette er det mest ønskede resultat for brugere, der vil have vist både Google Ads-prisoplysninger og -sessiondata i Rapport for Google Ads-kampagner. Hvis du har linket din Google Ads-konto og tagget alle dine links automatisk, gælder dette scenarie for dig.

Få flere oplysninger om, hvordan du anvender omkostningsdata eller automatisk tagging i dine destinationswebadresser.

Hvis du ikke kan se nogen omkostningsdata, som du kan anvende fra din side med indstillinger for visning, har du muligvis ikke linket din Google Ads-konto til din Analytics-konto.

I dine Google Ads-rapporter vises omkostningsdata ikke på fanen Klik, og alle Google Ads-dimensioner såsom Kampagne, Annoncegruppe, Søgeord osv. identificeres som (not set).

Ingen tagging

Der vises ingen Google Ads-oplysninger i Rapport for Google Ads-kampagner.

Dine Google Ads-data identificeres som et organisk medium eller henvisningsmedium i dine Analytics-rapporter.

Du vil nå frem til samme resultat, som hvis der ikke er nogen tagging af destinationswebadresse, og der ikke er anvendt prisoplysninger.

Nogle af rækkerne i Google Ads-rapporter har ingen sessionsdata

En almindelig årsag til manglende data er, at du har linket en Google Ads-konto til en visnings, hvor noget af trafikken er filtreret væk. Hvis trafikken til en specifik landingsside f.eks. er blevet filtreret væk fra en visning, ser du stadig Google Ads-oplysningerne for disse destinationswebadresser, men du ser ikke grundlæggende metrics såsom Sessioner og Afvisningsprocent.

Få flere oplysninger om forskellene mellem et klik og en session.

Husk! Analytics importerer kun omkostningsdata fra Google Ads (og ikke fra f.eks. Yahoo).