Importér Analytics-mål og -transaktioner i Google Ads-funktionen Konverteringssporing

Hvis du vil importere dine mål og e-handelstransaktioner fra Analytics i Google Ads-funktionen Konverteringssporing, skal følgende betingelser være opfyldt:

Du kan eventuelt vælge at aktivere Google-signaler, så konverteringer på tværs af enheder eksporteres til Google Ads automatisk.

Ud over at importere Analytics-mål og -transaktioner i Google Ads-funktionen Konverteringssporing kan du se Analytics-metrics, f.eks. Afvisningsprocent, Gns. sessionsvarighed og Sider pr. session, på Google Ads-fanerne Kampagner og Annoncegrupper. Du kan få oplysninger om, hvordan det gøres, ved at læse om, hvordan du føjer Analytics-data til Google Ads-rapporter.

Der importeres ikke mål og transaktioner, som er tilskrevet videokampagner, i Google Ads.

Sådan importerer du dine mål:

1. Log ind på din Google Ads-konto, og klik på ikonet Værktøjer og indstillinger i overskriften. Bemærk! Hvis du har linket din Google Ads-konto og din Analytics-konto for nylig, skal du vente 30 minutter, før du begynder at importere mål eller transaktioner.
  2. Gå til Måling > Konverteringer.
  3. Klik på  Konvertering øverst til venstre.
  4. Klik på + Ny konverteringshandling.
  5. Klik på Importér, vælg Google Analytics (UA), og klik derefter på Fortsæt.
  6. Vælg hvert mål eller hver transaktion, du vil importere, og klik på Importér og fortsæt.
  7. Klik på Udfør.

I Google Ads bliver dine importerede Google Analytics 4-konverteringer som standard markeret som "primære" konverteringshandlinger. Importen af data fra din Analytics-konto via konverteringssporing i Google Ads starter fra og med den dag, hvor du klikker på Importér. Historiske data fra før denne dato føjes ikke til funktionen Konverteringssporing. Dine mål bliver vist sammen med dine konverteringsdata på siden Konverteringer og i dine Google Ads-rapporter inden for to dage.

Når du første gang importerer et mål fra Analytics i Google Ads-funktionen Konverteringssporing, får målet samme navn som i Analytics efterfulgt af dets visningsnavn i parentes. Eksempelvis får et Analytics-mål med navnet "Tilmeldinger", der er placeret i en visning med navnet "Hovedvisning", navnet "Tilmeldinger (Hovedvisning)" i Google Ads-funktionen Konverteringssporing. Hvis du senere vil ændre navnet på et importeret mål, skal du foretage ændringen på din Google Ads-konto. Ændringer af målnavnet i Analytics afspejles ikke i Google Ads.

I Google Ads bruges de konverteringsperioder, du har valgt (7-90 dage (som standard 30 dage)), til at afgøre, hvilke mål eller transaktioner der skal importeres fra Analytics. Hvis du f.eks. bruger standardperioden på 30 dage for et mål med navnet Mål 1: Tilmeldinger, er det kun opnåelser af mål, der har fundet sted inden for 30 dage efter klikket, som importeres i Google Ads.

Læs Konverteringssporing og Analytics for at få flere oplysninger om, hvordan Google Ads-funktionen Konverteringssporing fungerer sammen med Analytics, når de to er linket.

Du kan også få flere oplysninger om, hvorfor der muligvis er uoverensstemmelser mellem konverteringsstatistikkerne fra Google Ads-funktionen Konverteringssporing og konverteringsstatistikkerne fra Analytics.

Hvis du administrerer dine bud via budgivning baseret på mål-CPA, begynder dine mål og e-handelstransaktioner fra Analytics automatisk at blive brugt, når du har klikket på Importér.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke se visningskonverteringer eller konverteringer på tværs af enheder i Google Ads?

Du kan ikke se disse data, hvis du importerer mål og/eller transaktioner fra Analytics, da indbygget Google Ads-konverteringssporing er en forudsætning for at benytte denne funktion.

Hvorfor matcher importerede konverteringsdata i Google Ads ikke transaktions- eller måldata i Analytics?

Du prøver muligvis af sammenligne mål og transaktioner fra ALLE trafikkilder i stedet for kun fra google/cpc. Analytics-metrics'ene Opnåelser af mål og E-handelstransaktioner beregnes desuden anderledes end konverteringssporings-metrics'ene i Google Ads. Hvis data for disse metrics på din Analytics-konto adskiller sig fra data for konverterings-metrics på din Google Ads-konto, betyder det ikke nødvendigvis, at sporingsfunktionen er implementeret forkert. Det kan også bare skyldes de forskellige sporingsmetoder. Få flere oplysninger om mulige årsager til uoverensstemmelser.

Relateret ressource

Download håndbogen til digital media managers