Konfigurering af AdWords for Analytics

Import af AdWords-data og -redigeringsindstillinger

Hvis du vil importere data fra en AdWords-konto til en Analytics-konto, skal du først linke AdWords-kontoen og Analytics-kontoen. Når du linker kontiene, har du mulighed for at angive de dataudvalg i Analytics-kontoen, hvor AdWords-dataene skal være tilgængelige.

Hvis du ikke angiver nogen dataudvalg, når du linker kontiene, kan en bruger med tilladelsen Rediger efterfølgende redigere indstillingerne for AdWords-data når som helst enten via den uafhængige Analytics-konto eller via Værktøjer og analyse > Google Analytics i den linkede AdWords-konto (kræver administratoradgang til AdWords).

Import af AdWords-data i Analytics

Sådan importerer du AdWords-data i et Analytics-dataudvalg:

1. Log ind på din Analytics-konto på www.google.dk/analytics.

Bemærk! Du kan også opdatere denne indstilling fra din AdWords-konto. Klik på fanen Værktøjer og analyse, vælg Google Analytics, og følg derefter resten af vejledningen.
  2. Klik på fanen Administrator øverst til højre på siden.
  3. Vælg den relevante konto, ejendom og det relevante dataudvalg.
  4. Klik på Visningsindstillinger.
  5. Under Indstillinger for AdWords-import og -eksport skal du vælge de AdWords-konti, som du vil importere data fra.
  6. Klik på knappen Anvend.
Redigering af AdWords-dataindstillinger

Sådan redigerer du AdWords-dataindstillinger for et Analytics-dataudvalg:

1. Log ind på din Analytics-konto på www.google.dk/analytics.

Bemærk! Du kan også opdatere denne indstilling fra din AdWords-konto. Klik på fanen Værktøjer og analyse, vælg Google Analytics, og følg derefter resten af vejledningen.
  2. Klik på fanen Administrator øverst til højre på siden.
  3. Vælg den relevante konto, ejendom og det relevante dataudvalg.
  4. Klik på Visningsindstillinger.
  5. Under Indstillinger for AdWords-import og -eksport skal du vælge eller fjerne de AdWords-konti, som du vil importere data fra.

Bemærk! Denne indstilling styrer også eksporten af dine Analytics-variabler, målkonverteringer og e-handelstransaktioner til din AdWords-konto (kræver dog ekstra opsætning).
  6. Klik på knappen Anvend.