Usos habituals per al seguiment entre dominis

En configurar el seguiment entre dominis, podeu recopilar dades de diversos llocs web en una sola propietat del compte. Això us permet veure dades de diferents llocs a la mateixa visualització d'informes.

En algunes configuracions, com les que fan servir els carretons electrònics de tercers, aquest tipus de seguiment és la millor opció. En canvi, en altres configuracions us recomanem que configureu diverses visualitzacions: una visualització per a tot el trànsit que es recopila a la configuració de seguiment entre dominis i unes visualitzacions filtrades independents per mostrar únicament les dades de cada domini individual. D'aquesta manera, podeu analitzar el trànsit de tots els dominis en una sola visualització i utilitzar les altres per analitzar les dades de cada domini en un altre conjunt d'informes quan sigui necessari.

Contingut de l'article:

Diversos dominis

Si teniu diversos dominis de nivell superior, com ara www.example1.com i www.example2.com, podeu configurar el seguiment entre dominis perquè recopili i enviï dades dels dos dominis a la mateixa propietat del compte d'Analytics.

Subdominis

Si heu canviat el codi de seguiment per analytics.js, no us cal cap configuració addicional per fer un seguiment dels subdominis.

Podeu fer servir el seguiment entre dominis per recopilar les dades d'un domini principal, com ara www.example.com, i d'un subdomini, com ara www.subdomini.example.com, en una única propietat del compte d'Analytics.

Carretons electrònics de tercers

Si feu servir un carretó electrònic de tercers, és probable que els usuaris hagin de sortir del vostre domini per poder finalitzar una compra; tot i això, podeu utilitzar el seguiment entre dominis per supervisar els usuaris durant tot el procés de compra i canviar entre el vostre domini i el domini en què s'allotja el carretó.

Contingut d'iframe

Si disposeu de contingut que es mostra en un altre domini mitjançant iframe o una tecnologia similar, podeu recopilar també les dades d'aquest trànsit amb el seguiment entre dominis.

Recursos relacionats

analytics.js

gtag.js

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!