Nettadressebyggere

Generer egendefinerte kampanjeparametere for nettadressene i markedsføringen din.

Du kan legge til parametere (som utm_source, utm_medium og utm_campaign) i en nettadresse som registrerer viktige rapporteringsdata om den henvisende kampanjen. Med linken nedenfor kan du for eksempel identifisere trafikken til example.com som stammer fra et bestemt nyhetsbrev, i forbindelse med en bestemt kampanje:

https://example.com?utm_source=news4&utm_medium=email&utm_campaign=vår-sommer

Du kan opprette nettadressene dine manuelt, eller du kan bruke en nettadressegenerator. Det finnes tre generatorer. Pass på at du bruker den riktige nettadressegeneratoren, ettersom nettadressene til nettsteder, Google Play-butikken og Apple App Store er litt forskjellige.

Viktig: Hvis du markedsfører en Android-app, bruker du nettadressebyggeren for Google Play. Hvis du markedsfører en iOS-app, bruker du nettadressebyggeren for sporing av iOS-kampanjer. Ellers bør du bruke nettadressebyggeren for Google Analytics-kampanjer.