Webadresseværktøjer

Generér tilpassede kampagneparametre til dine annonceringswebadresser.

Når du har en webadresse i din annonce, f.eks. i en webannonce eller en e-mail, kan du føje parametre til den pågældende webadresse for at registrere vigtige rapporteringsdata om din kampagne (f.eks. det website, annoncen blev vist på, navnet på kampagnen og de søgeord, du brugte i annoncen). En webadresse med disse typer parametre ser nogenlunde således ud:

http://www.eksempel.dk/?utm_source=adsite&utm_campaign=adcampaign&utm_term=adkeyword

Få flere oplysninger om de parametre, du kan føje til en webadresse.

Hvis du bruger AdWords, kan du udnytte fordelene ved automatisk tagging, som er en funktion, der automatisk føjer parametre til dine webadresser.

Hvis ikke du bruger AdWords eller blot ønsker selv at tilføje parametrene, kan du tilføje dem manuelt, eller du kan bruge et webadresseværktøj. Når du tilføjer parametre manuelt eller med et webadresseværktøj, kaldes vi det at oprette en tilpasset kampagne.

Et webadresseværktøj giver dig kun mulighed for at indtaste værdierne for parametrene, f.eks. kampagnenavnet og søgeordene, og det genererer en korrekt udformet webadresse baseret på dine indtastninger.

Webadresseværktøj til web- og e-mailannoncer

Hvis du ønsker at føje parametre til webadresserne i dine web- og e-mailannoncer, skal du bruge Webadresseværktøj til kampagner på websitet Demoer og værktøjer i Google Analytics.

Webadresseværktøj til mobilappannoncer

Hvis du ønsker at føje parametre til webadresserne i dine mobilappannoncer, skal du bruge Google Play-webadresseværktøj.