Webadresseværktøjer

Generér tilpassede kampagneparametre til dine annonceringswebadresser.

Du kan føje parametre (f.eks. utm_source, utm_medium og utm_campaign) til en webadresse, der bruges til registrering af vigtige rapporteringsdata om henvisningskampagnen. Eksempelvis kan du bruge følgende link til at identificere den trafik til eksempel.dk, der stammer fra et bestemt nyhedsbrev, der udsendes via mail, som en del af en bestemt kampagne:

https://eksempel.dk?utm_source=nyheder4&utm_medium=mail&utm_campaign=forår-sommer

Du kan enten oprette dine webadresser manuelt eller bruge en webadressegenerator. Der er tre forskellige webadressegeneratorer, og det er vigtigt, at du bruger den rette, da der er en smule forskel på webadresser til hhv. websites, Google Play Butik og Apple App Store.

Vigtigt! Hvis du annoncerer for en Android-app, skal du bruge webadresseværktøjet til Google Play. Hvis du annoncerer for en iOS-app, skal du bruge webadresseværktøjet til iOS-kampagnesporing. Ellers skal du bruge webadresseværktøjet til Google Analytics-kampagner.