[UA] Creadors d'URL

Genereu paràmetres de campanyes personalitzades per als URL dels anuncis.
Aquest article tracta sobre els creadors d'URL a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre els creadors d'URL a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Creadors d'URL: recollir dades de les campanyes mitjançant URL personalitzats.

Podeu afegir paràmetres, com ara utm_source, utm_medium o utm_campaign, a un URL per capturar les dades d'informes sobre la campanya de referència. Per exemple, l'enllaç següent us permetria identificar el trànsit que rep example.com que prové d'un butlletí d'informació per correu electrònic, com a part d'una campanya concreta:

https://example.com?utm_source=news4&utm_medium=email&utm_campaign=spring-summer

Podeu crear els URL manualment o bé utilitzar un generador d'URLs. N'hi ha de tres tipus; assegureu-vos d'utilitzar el correcte, ja que els URL que dirigeixen a llocs web, a Google Play Store i a l'App Store d'Apple són lleugerament diferents.

Important: si anuncieu una aplicació d'Android, feu servir el Creador d'URL de Google Play. Si anuncieu una aplicació d'iOS, feu servir el Creador d'URL de seguiment de campanyes per a iOS. En cas contrari, utilitzeu el Creador d'URL de campanyes de Google Analytics.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!