Det ser ut til at brukerne forlater trakten til et annet domene eller underdomene

Hvis ett eller flere av trakttrinnene er definert som nettadresser fra et annet domene eller underdomene, og sporingskoden din ikke er tilpasset sporing av flere domener, ser det ut til at brukere forlater trakten.

Sett at du har konfigurert trakten din slik:

Nettadresse for mål: www.example.com/jkl.html

Trakttrinn:
Trinn 1 (obligatorisk): www.example.com/abc.html
Trinn 2: www.example.com/def.html
Trinn 3: www.example.org/ghi.html

Hvis sporingskoden ikke er tilpasset sporing av flere domener, ser det ut til at brukere forlater trakten ved trinn 2. Årsaken er at en ny økt opprettes når brukeren går fra www.example.com/def.html til www.example.org/ghi.html. I den nye økten fanges det ikke opp av Google Analytics at brukeren har fullført trinn 1, ettersom dette skjedde i forrige økt. Som et resultat av dette, finnes det ingen data som angir at brukeren har konvertert målet.